Канада планує перестати надавати українцям візи

Канада планує перестати надавати українцям візи

Пункт про безвіз є частиною документу «Підтримка України Канадою в час кризи та збройного конфлікту».

Канадський постійний комітет з національної оборони запропонував уряду запровадити безвізовий режим з Україною. Про це йдеться у звіті «Підтримка України Канадою в час кризи та збройного конфлікту», повідомляє Європейська правда.

У даному звіті йдеться передусім про канадську військову допомогу Україні та про те, як вона може бути зміцнена у найближчому майбутньому. Однак, окрім питань військової підтримки, Комітет з нацоборони рекомендує уряду Канади «оголосити план з надання дозволу українцям без віз приїжджати в Канаду».

Зазначається, що у Новій демократичній партії Канади вважають важливим першим кроком на підтримку України угоду, що запроваджує безвізовий доступ українців до Канади.

«Така угода могла б полегшити контакти між канадськими та українськими організаціями громадянського суспільства, що є важливим елементом допомоги для зміцнення зусиль у проведенні реформ в Україні. Він (безвіз) також може стати основою успіху канадсько-української угоди про вільну торгівлю, що призведе до взаємної вигоди обох країн. Це може бути аналогічна угода до тієї, яку Україна має з Європейським Союзом», – зазначено у звіті.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині затримали іноземця, який обікрав авто
Наступна новина На Рівненщині вилучили 1,6 т бурштину вартістю понад 16 млн грн
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні