Карантин у Україні хочуть продовжити до 12 травня. Парки, бібліотеки і музеї можуть відкрити

Карантин у Україні хочуть продовжити до 12 травня. Парки, бібліотеки і музеї можуть відкрити
Фото ілюстративне

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що на засіданні уряду МОЗ 22 квітня винесе постанову щодо продовження карантину до 12 травня

Про це посадовець сказав під час брифінгу 21 квітня, передає Еспресо.TV.

«На найближчому засіданні уряду Міністерство буде виносити постанову щодо продовження дії карантину. Продовжувати ми збираємось до 12 травня. Це викликано рівнем захворюваності в країні», – сказав Степанов.

Водночас, розповів він, МОЗ буде пропонувати пом’якшення карантинних заходів.

«Що це саме може бути? Наприклад, прогулянки в парках. Але ці прогулянки будуть дуже чітко обмежені щодо кількості осіб і засобів індивідуального захисту. Також ми будемо пропонувати відкриття для відвідування наших музеїв, бібліотек, але також з чітким дотриманням обмежень щодо дистанції та термоскрінінгу на вході до закладу», – сказав Степанов.

Наадаємо, Кабінет Міністрів запровадив карантин в Україні у зв'язку зі спалахом коронавірусу у світі з 12 березня до 3 квітня 2020 року. Пізніше Кабмін продовжив карантин до 24 квітня, в усіх областях України запроваджено режим надзвичайної ситуації.

З 6 квітня карантинні вимоги були посилені. Зокрема, не можна відвідувати магазини без масок. Дистанція між покупцями в чергах повинна бути не менш ніж 1 метр.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині. Нових хворих за останню добу удвічі більше, ніж за попередню
Наступна новина У Ратнівському районі – перший випадок коронавірусу. Хвора звернулася до медиків аж через тиждень
Останні новини
Схожі новини