Карантин вихідного дня продовжувати не будуть, – Степанов

Карантин вихідного дня продовжувати не будуть, – Степанов

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що відомство не має наміру продовжувати карантин вихідного дня. При цьому він додав, що про попередні результати карантину вихідного дня стане відомо цього тижня.

Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, пише 24 канал.

«У нас інкубаційний період становить від 14 до 21 дня. В середині цього тижня ми будемо в змозі дати попередні результати карантину вихідного дня. Але нагадаю, що перші вихідні пройшли, коли практично не дотримувалися карантину вихідного дня», – заявив Степанов.

На думку очільника МОЗ, тенденцію до зменшення динаміки зараження коронавірусом вже помітно. Але на запитання, чи продовжувати карантин вихідного дня, Степанов відповів: «Не думаю, що ми будемо подавати таку пропозицію».

Нагадаємо, нардеп Олександр Дубінський заявив, що Кабінет Міністрів планує ввести жорсткий карантин на період з 24 грудня по 15 січня.

Тим часом прессекретарка президента Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що в Україні на сьогодні ще немає точної дати запровадження повного локдауну.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Точної дати локдауну в Україні поки немає, – пресслужба Зеленського
Наступна новина В Україні за добу виявили 12 498 хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини