Порушники «карантину вихідного дня» на Волині: кого штрафувала поліція у суботу і неділю

Порушники «карантину вихідного дня» на Волині: кого штрафувала поліція у суботу і неділю
Фото ілюстративне

Дев’ять суб’єктів господарювання не дотримались вимог «карантину вихідного дня» минулих суботи й неділі та порушили правила ведення торгівлі: на них поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Крім того, три протоколи за цією ж статтею склали на водіїв маршрутних транспортних засобів за порушення карантинних вимог.

Усі протоколи направлені на розгляд суду.

Також 45 постанов склали за ч. 2 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення – за перебування в громадських будівлях, транспорті без захисник масок під час дії карантину.

Зазначимо, що ці постанови оформляли на тих людей, хто не виконував законних вимог поліцейських та не реагував на їхні зауваження одягнути засіб індивідуального захисту.

Зокрема, більшість постанов були винесені патрульними поліцейськими у Луцьку, де громадяни дозволяли собі перебувати в маршрутних транспортних засобах, на автостанціях, на зупинках громадського транспорту, в інших громадських місцях без масок та не реагували на вимоги правоохоронців.

Штраф за такі порушення становить від 170 до 255 гривень, відповідно до законодавчих змін, постанова виноситься одразу поліцейським, на місці події.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нє даждьотєсь». Зеленський одужав від коронавірусу і вийшов на роботу
Наступна новина Звільнився начальник управління Держпраці у Волинській області
Останні новини
Схожі новини