Картаю себе, що в Луцьку немає «безпечного міста», – Юлія Вусенко пригадала, як її доньку збило авто

Картаю себе, що в Луцьку немає «безпечного міста», – Юлія Вусенко пригадала, як її доньку збило авто

Депутатка Луцької міської ради Юлія Вусенко розповіла, що завжди з відповідальністю сідає за кермо, оскільки в неї самої в житті трапилась прикра пригода, пов’язана з авто – дитину разом з нянею збила машина на пішохідному переході.

Про це Юлія Вусенко розповіла у програмі «На підборах» на 12 каналі.

«Коли моїй доньці було 2 роки, на пішохідному переході в центрі міста її разом з нянею збило авто. Водій протягнув няню понад 11 метрів, а моя дитина відлетіла», – розповіла жінка.

«Добре, що візок був нормальної якості, був удар, але він витримав», – пригадала Вусенко.

«Я картаю себе, що зараз в Луцьку ніяк не можуть встановити програму «безпечне місто», яка повинна була б моніторити камерами те, що відбувається на дорогах. Для мене це особистий біль, коли я чую про якісь ДТП, які сталися в нашому місті», – розповіла депутатка.

«На щастя все добре, однак я розумію ту відповідальність, яку має людина, яка сідає за кермо. Це стосовно і тих людей, які ходять пішки  і тих, які їздять», – зазначила жінка.

У липні 2014  автомобіль «Опель», з 82-річним водієм за кермом, врізався в дитячу коляску з нянею на пішохідному переході біля Театрального майдану у центрі Луцька. Коляску відкинуло вбік, удар прийшовся саме по місцю, де спала дитина. В результаті ДТП дівчинка отримала дві тріщини в черепі та забій на обличчі. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Ковельській «взялися» за тротуари. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина У селі під Луцьком дорогу ремонтуватимуть за понад 1,6 мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини