Kasta.ua: як робити модні покупки і при цьому економити

Kasta.ua: як робити модні покупки і при цьому економити

Один з найпопулярніших і модних інтернет-магазинів України Kasta.ua вводить кешбек. Це довгоочікуване нововведення допоможе здійснювати покупки на найвигідніших умовах.

Кешбек на Kasta.ua - приємний фінансовий бонус до повсякденних покупок, завдяки якому можна купувати більше, а платити при цьому менше!

Під кешбеком мається на увазі знижка у вигляді повернення частини вартості зробленої покупки на рахунок покупця. Перший онлайн-магазин в Україні вже з 28 вересня почне повертати 1% від вартості замовлення клієнтам Kasta.ua, які будуть оплачувати покупки онлайн за допомогою карти або ж купувати товари в кредит.

Гроші, накопичені за допомогою кешбека, можна вивести на банківську карту або ж оплатити покупки. Проект, за допомогою якого користувачі Kasta.ua зможуть повернути частину коштів, витрачених на придбання товарів, є одним з конкурентних переваг даного інтернет-магазину.

Слід зазначити, що передплатникам карти Black при придбанні товарів на Kasta.ua нараховується кешбек в розмірі 3%, а також протягом одного року надається безкоштовна доставка і можливість поверненнязамовлень.

Скоро blackfriday і кешбек буде додатковою знижкою до всіх товарів, які і так будуть представлені за «смачними цінами». Дану послугу команда планує розвивати за допомогою наповнення додатковим функціоналом, в тому числі для постачальників.

Kasta є модним маркетплейсом одягу, взуття та аксесуарів в Україні. Протягом десяти років Kasta знайомить українців з кращими міжнародними та локальними брендами, і показує на власному прикладі, що модний онлайн-шопінг - це просто, швидко і дешево. Kasta - це не просто інтернет-магазин, Kasta є повноцінною екосистемою, яка в свою чергу складається з платформи і додатку, HUBа - інструменту для постачальників компанії, KastaPost - служби доставки товарів, KastaPay - фінансової компанії, KastaProduction - виробництво власного контенту і FBK ( Fulfilled by Kasta) - логістичного центру.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на Ковельській тимчасово перекривають рух
Наступна новина Призначили нового заступника голови Маневицької РДА. Знову з Луганська
Останні новини
Схожі новини