«Казав, що день народження святкуватимемо разом, але не судилося», - сестра загиблого Героя з Луцька

«Казав, що день народження святкуватимемо разом, але не судилося», - сестра загиблого Героя з Луцька
Віктор Лахай (фото: газета «Нове життя»)

Сестра загиблого на Сході лучанина Віктора Лахая розповіла, що напередодні трагедії чоловік збирався повертатися додому. 

Віктор Лахай народився у селі Велика Глуша, у 1986 році разом зі своєю сім’єю виїхав до Луцька, – пише газета «Нове життя».

Строкову військову службу проходив з 1996 по 1998 роки. Отримав звання «Молодший сержант». Його батько, котрий сам родом із Малої Глуші, трагічно загинув 15 років тому. 

Рідна сестра загиблого військовослужбовця Наталія розповіла, що Віктор проводив підготовчі курси для військових у Десні.

«У жовтні він уже сам поїхав на передову. Телефонував рідко і практично нічого не розповідав. Однак на свій день народження – 25 листопада, коли йому мав виповнитися 41 рік, він повинен був повернутися додому. Уже й речі були зібрані.  Віктор мені казав телефоном: «Мала, мій день народження разом святкуватимемо…» Але не судилося… 25 листопада він уже не виходив з нами на зв’язок, а згодом почули страшну звістку про те, що його не стало», – сказала Наталія.

Вона додала, що захищати країну – це свідомий вибір Віктора Лахая. 

Нагадаємо, поховають військовослужбовця завтра, 28 листопада, на Алеї почесних поховань у Гаразджі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині браконьєри застрелили лося
Наступна новина У Луцьку відбудеться третій West Media Forum
Останні новини
Схожі новини