Керамічні обігрівачі Dimol – стильне тепло нового покоління

Керамічні обігрівачі Dimol – стильне тепло нового покоління

Популярність, якою користуються настінні керамічні обігрівачі, зростає із кожним днем, оскільки вони вдало поєднують економію, зручність у використанні, а також індивідуальну зовнішню привабливість.

Оптимальну витрату електрики ці обігрівачі забезпечують завдяки використанню для нагріву приміщення двох видів енергії: теплової та інфрачервоної.

Головні переваги керамічних обігрівачів DIMOL:

- економічність;
- ефектний і привабливий дизайн, що дозволяє до того ж заощадити вільний простір в невеликих приміщеннях;
- надійність і міцність;
- легкість в експлуатації і обслуговуванні;
- екологічна безпека;
- безпека в побутових умовах;
- тиха робота.


Важлива причина зростання популярності таких обігрівачів – це сучасні керамічні технології, завдяки яким обігрівачі практично не ламаються і вважаються одними з найнадійніших.

Керамічні обігрівачі випускають сьогодні у вигляді панелей, які мають компактні розміри і економлять внутрішній простір приміщень, що особливо важливо для тісних маленьких кімнат.


Сучасні керамічні технології дозволяють виготовляти обігрівачів, що працюють на основі інфрачервоного обігріву. Це означає, що обігрівач нагріває в локальних зонах різні предмети, які згодом віддають отримане тепло навколишньому середовищу і, зокрема, повітрю. Такий тип перенесення тепла економічний і гранично простий у застосуванні.


Робоча поверхня приладу не нагрівається до високої температури, тому керамічні обігрівачі не загрожують безпеці дітей і дорослих. Крім того, для виготовлення цих обігрівачів застосовуються керамічні технології, в результаті яких виходить рівна і гладка поверхня, котра не має порожнин і щілин і саме це перешкоджає накопиченню на ній пилу. Можливість регулювання температури забезпечує приміщенню якісне і рівномірне прогрівання.

Під час роботи обігрівачі з кераміки не шумлять, не пересушують повітря і не спалюють кисень, а також не виділяють жодних хімічних речовин. Ефектний дизайн обігрівальних панелей з кераміки додатково підкреслить стильність інтер'єру, створюючи при цьому в приміщенні затишну та комфортну атмосферу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо, якими месенджерами користуються українці
Наступна новина Зимові світлини в дні весни у Луцькому парку (ФОТО)
Останні новини
Схожі новини