Характеристики електросамокатів Найнбот

Характеристики електросамокатів Найнбот

 

Електросамокати Найнбот пропонують великий асортимент моделей під різні потреби користувачів. Ви без проблем підберете транспорт, який підійде вам і за параметрами, і за дизайном. У цій статті фахівці інтернет-магазину Stylus допоможуть розібратися з головними характеристиками електричних самокатів Ninebot, їхніми особливостями та можливостями залежно від моделей. Так надалі вам буде набагато простіше орієнтуватися серед запропонованої продукції.

Потужність двигуна

Залежно від моделі електросамокати Ninebot можуть мати потужність двигуна від 250 до 1500 Вт і вище. Чим вища потужність техніки, тим більшу швидкість вона здатна набрати. Крім того, самокати з високою потужністю можуть долати крутіші підйоми та складніші маршрути. Так що, якщо на вашому шляху багато відносно крутих гірок, варто звернути увагу на потужніші моделі, а для рівної дороги цілком вистачить і малопотужних агрегатів.

Дальність ходу

Ninebot пропонують моделі з дальністю ходу від 15 до 100 км на одному заряді. Це дозволяє робити дальні поїздки без перерв на підзарядку. Але, звісно, не завжди великий запас ходу необхідний. Цей параметр впливає на ціну електротранспорту. Тому якщо ваш щоденний маршрут займає в сукупності 20 км, то немає потреби купувати транспорт із найбільшим доступним пробігом. Проте краще завжди підбирати електросамокат із запасом ходу трохи більше, ніж вам потрібно регулярно.

Швидкість

Деякі моделі Ninebot можуть розвивати швидкість від 15 до 55 і більше км/год. Оптимальною для пересування містом вважається швидкість у межах 25-35 км/год. Техніку, розраховану на менше навантаження, зазвичай, купують для підлітків, щоб звести ризик небезпечних ситуацій до мінімуму. А висока швидкість може знадобитися досвідченим райдерам у деяких ділянках дороги під час далеких поїздок. Але треба враховувати, що на великій швидкості будь-яким транспортом керувати набагато складніше.

Розмір та вага

Електросамокати Ninebot мають компактний розмір та доладну конструкцію. Це полегшує їх транспортування та зберігання. А сучасний стильний дизайн подобається користувачам і має чудовий вигляд в експлуатації. Великою перевагою електротранспорту цього бренду є різноманітність моделей. Деякі з них важать менш як 10 кг, тож точно підійдуть підліткам та райдерам-новачкам. З легкими пристроями взаємодіяти простіше, і вони якнайкраще підходять для тренувань. Електросамокати-важковаговики можуть важити і понад 50 кг. Зазвичай це «позашляхові» моделі і кататися на них рекомендується вже маючи досвід.

Батарея

Більшість моделей Ninebot оснащені літій-іонними акумуляторами, які забезпечують високу місткість та швидку зарядку. Місткість батареї становить від 200 до 1500 Вт/год залежно від пристрою. Літій-іонні акумулятори добре тримають заряд і майже позбавлені ефекту пам'яті. Залежно від місткості середній час заряджання становить приблизно 7 годин.

Додаткові функції

Багато моделей Ninebot мають додаткові функції. До них відносяться бортовий комп'ютер, Bluetooth-з'єднання, світлодіодне підсвічування, керування через мобільний додаток тощо. На дисплей, закріплений у багатьох агрегатів на кермі, виводиться інформація про поїздку, рівень заряду, швидкість тощо. А у спеціальному застосунку все це можна відразу переглянути докладніше та у більш розгорнутому вигляді. Воно може виконувати інші корисні функції. Підсвічування буде необхідне, якщо ви їздите в темний час доби. А підключення через блютуз, наприклад, колонок, зробить поїздку ще приємнішою.

Безпека

Ninebot пропонує моделі із системами безпеки. Наприклад, це антиблокувальні гальма, фари та стоп-сигнали та інші компоненти, які допомагають зробити використання електросамоката максимально безпечним та комфортним. За бажання, ви можете самостійно додати їх, якщо в окремому пристрої вони не передбачені. Але більшість електричних самокатів Найнбот комплектація вже повна.

Кожна лінійка електросамокатів Ninebot має свої особливості. Але більшість моделей перебувають в описаних рамках показників. І тепер вам буде набагато простіше підібрати відповідний транспорт під свої потреби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП у Нововолинську: під колеса автівки потрапив 86-річний дідусь
Наступна новина На Волині сильний вітер повалив дерева
Останні новини
Схожі новини