Кількість жертв ДТП у Кривому Розі зросла до 10 осіб

Кількість жертв ДТП у Кривому Розі зросла до 10 осіб

За словами завідувача приймальним відділенням міської лікарні №2, сьогодні вранці в реанімації помер 58-річний постраждалий у аварії.

Як повідомляє УНІАН, кількість загиблих у резонансній ДТП в Кривому Розі, яка сталася 17 квітня, зросла до 10 осіб.

Заступник завідувача приймальним відділенням міської лікарні №2 Володимир Степанов повідомив, що сьогодні о 4:50 в реанімації помер 58-річний постраждалий.

За словами лікаря, у чоловіка була черепно-мозкова травма, множинні переломи ребер та травми внутрішніх органів.

Зараз у лікарні перебувають 12 постраждалих у ДТП. Двоє із госпіталізованих перебувають у вкрай тяжкому стані в реанімації. Стан 10 осіб – середньої тяжкості.

Нагадаємо, що 17 квітня вранці у Кривому Розі внаслідок зіткнення автомобіля Маzdа, маршрутки та автобуса, який перевозив співробітників одного з місцевих підприємств, 8 людей загинули, 16 осіб було госпіталізовано.

18 квітня вранці від отриманих травм у лікарні помер ще один 47-річний постраждалий. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Того ж дня поліція повідомила про підозру водію автомобіля Маzdа, який спричинив смертельну ДТП. 20 квітня рішенням суду його взято під варту без права внесення застави.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 25 квітня: долар несуттєво зріс, євро без змін
Наступна новина З'явилося відео підпалу авто у Луцьку
Останні новини
Схожі новини