Кінотеатри, готель та магазини: які заклади на Волині ігнорують пожежну безпеки

Кінотеатри, готель та магазини: які заклади на Волині ігнорують пожежну безпеки

Порушення правил пожежної безпеки волинські рятувальники виявили у Палаці учнівської молоді, Волинському академічному обласному театрі ляльок у Луцьку, в торговому комплексі «Україна» в смт Маневичі, кінотеатрі «ім. В.П. Газіна» в смт Ратне, готельно-ресторанного комплексу «Мальованка» у Рожищенському районі.

Саме ці заклади увійшли до переліку тих, які 30 березня перевірили працівники органів державного пожежного нагляду Управління ДСНС у Волинській області, повідомляє прес-служба установи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпечний Луцьк: площа біля «Променя» відповідає вимогам безпеки

Перевірку стану пожежної та техногенної безпеки здійснили  на 28 об’єктах з масовим перебуванням людей.

«Головною метою перевірок та обстежень є приведення громадських закладів до належного рівня протипожежного захисту, роз’яснення керівникам важливості невідкладного виконання всіх вимог приписів органів державного пожежного нагляду, що сприятиме унеможливленню виникненню надзвичайних подій і трагічних випадків під час них», - йдеться у повідомленні прес-служби.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У ЦУМі та готелі «Україна» виявлено порушення пожежної безпеки

Рятувальники перевірили справність систем виявлення пожеж та працездатність систем автоматичного пожежогасіння, відсутність перешкод на шляхах евакуації, наявність первинних засобів пожежогасіння, справність внутрішнього протипожежного водопроводу, наявність схем евакуації та справність знаків аварійного освітлення евакуаційних виходів в громадських будівлях, кінотеатрах, концертних залах тощо.

За результатами перевірок керівникам установ і закладів вручено обов’язкові для виконання приписи з термінами для усунення порушень правил пожежної безпеки, що можуть призвести до пожеж та трагічних випадків на них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

З усіма працівниками закладів та обслуговуючим персоналом рятувальники провели інструктажі з порядку дій на випадок пожеж чи кризових ситуацій, практично вчать користуватись вогнегасниками та відпрацьовують порядок евакуації людей з будівель на випадок загрози їх життю чи здоров’ю.

Нагадаємо, що у російському місті Кемерово у місцевому ТРЦ згоріли діти. Загалом у списках значаться прізвища 64 загиблих. Члени ініціативної групи родичів, які оглянули кемеровський морг, підтвердили достовірність офіційних даних про загибель 64 людей під час пожежі.

Фото: ілюстративне, джерело: ZakNEWS


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як католики святкують Великдень. ВІДЕО
Наступна новина Як на Волині допомагають вижити чорним лелекам. ФОТО
Останні новини
Схожі новини