Київстар знайомить з найкрасивішими локаціями нашого міста, а за фотозвіти з прогулянок роздає призи

Київстар знайомить з найкрасивішими локаціями нашого міста, а за фотозвіти з прогулянок роздає призи

Рання осінь — найкраща пора для прогулянок своїм улюбленим містом і нового погляду на добре знайомі місця. Київстар пропонує мешканцям Луцька на додачу до приємної прогулянки п’ять добре знайомих локацій, прикрашених об’єктами сучасного вуличного мистецтва. Відвідавши всі локації на маршруті, можна виграти новенький флагман Samsung Galaxy S21 або бездротові колонки JBL Flip 5 EcoEdition. Кожен учасник прогулянки гарантовано отримає приємні сувеніри. Для цього потрібно показати свої фото з локацій у фірмовому магазині Київстар (пр. Волі, 4).

На маршруті мешканців міста і його гостей чекають:

PhotoPoint – рамка у вигляді смартфонана пр. Президента Грушевського, 2;

ChargePoint– яскрава лавка,  де  можна відпочити, а заразом підзарядити свій смартфон. Цей артоб’єктпоряд — на вул. Ковельській, 2;

Soundpoint– артоб’єкт у вигляді навушників розташований на пр. Волі, 2;

SelfiePoint– артоб’єкт у вигляді руки з телефономна пр. Волі, 10;

–фінішна точка маршруту – WinnerPoint– у фірмовому магазині Київстар на пр. Волі, 4. Тут можна отримати подарунок і взяти участь у розіграші головного призу.

Кожна локація на маршруті символізує безмежні можливості для спілкування і розваг, які ми отримуємо завдяки мобільному зв’язку й інтернету: вільно діліться фотографіями з друзями у соцмережах чи ведіть відеорепортажі для своїх знайомих у месенджерах, слухайте музику чи дивіться кіно, читайте та навчайтесь, телефонуйте друзям по Україні!

Адже разом із тарифом «Смачний» абонент отримує:

  • 20 000 МБ якісного 4G-інтернету. Доречі, мережа 4G від Київстар є найбільшою в Україні, а інтернет від оператора — найшвидшим;
  • безліміту мережі Київстар;
  • 300 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів.

Тож рушайте на прогулянку улюбленим містом разом із Київстар, робіть фото на локаціях, показуйте їх працівнику фірмового магазину оператора й отримуйте гарантований подарунок або можливість виграти класні гаджети – новенький смартфон SamsungGalaxy S21 чи бездротові колонки JBL Flip 5 EcoEdition.

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: понад 200 хворих та одна смерть
Наступна новина «Моє яскраве майбутнє»: у Волинському екологічному центрі відбувся день відкритих дверей
Останні новини
Схожі новини