Коли аптека і супермаркет - за півкроку. Переваги життя у ЖК «Caramel Residence»

Коли аптека і супермаркет - за півкроку. Переваги життя у ЖК «Caramel Residence»

Один із найважливіших факторів при купівлі житла – його розташування. Людям важливо знати, що за п’ять хвилин вони зможуть дійти до супермаркету, що поруч буде аптека, що будинок знаходиться неподалік від зупинки громадського транспорту, і що цей транспорт часто там курсує.

Обираючи житло, потрібно дізнатися, чи врахував ці всі нюанси забудовник. У Луцьку зручним розміщенням та розвинутою інфраструктурою може похвалитись житловий комплекс «Caramel Residence».

Що це за житловий комплекс?

ЖК «Caramel Residence» знаходиться на вулиці Конякіна, 3А, біля нової будівлі Луцького міськрайонного суду. Це великий комплекс сучасних новобудов, які впадають у око завдяки яскравому стильному дизайну.

Забудовником є Луцький домобудівельний комбінат, який має хорошу багаторічну репутацію у Луцьку.

Площа житлового комплексу – 3 гектари, на яких буде побудовано 8 великих будинків. 

Читати також: ЖК «Caramel Residence» - комфортне житло поруч з парком

Як далеко до продуктових магазинів?

Дуже важливо, аби неподалік від дому був продуктовий супермаркет з широким вибором товарів. Буквально через дорогу від ЖК «Caramel Residence» знаходиться великий супермаркет «Салют». Його адреса – Конякіна, 14. 

Вистачає і маленьких продуктових «точок». Наприклад, на Конякіна 12А – супермаркет «7/23», а одразу ж біля «Салюта» знаходиться магазин із смачними кондитерськими виробами «Вацак». 

Неподалік, за адресою вулиця Конякіна 17А – магазин із м’ясними виробами «Тростянецькі ковбаси», є й магазин «Теремно», де можна купити свіжий хліб та смачну випічку.

Поруч - багато продуктових магазинів та супермаркетів

А що із аптеками?

Ще один важливий фактор – аптеки. Вкрай необхідно, аби вони були біля дому, і, бажано, щоб їх було декілька. 

Біля ЖК «Caramel Residence» якраз є декілька аптек. «Волиньфарм», що на Конякіна 12Б, працює за зручним графіком –  із 08:00 до 21:00.

Якщо ж там не знайшлося потрібних вам ліків, не проблема: буквально поруч, за аналогічною адресою є аптека «Бажаємо здоров’я». До слова, вона працює за таким же графіком. 

Читати також: Додому - приємно, з дому – зручно: чому добре жити у «Caramel Residence»


Кафе, перукарня та стоматкабінет – все поруч

Хто сказав, що 40 мікрорайон – це лише спальні будинки і продуктові? Тут є де випити смачної кави, поласувати десертами у кондитерській.

Наприклад, прихопити порцію вранішньої кави можна у точці «Віденська кава», що біля «Салюту». Тут же – кондитерська та кав’ярня «Ок-Сонечко», кафе-бар «Магнолія». 

Також тут же, через дорогу, є перукарня, стоматологічний кабінет.

Читати також: До школи і садочка – пішки: чому зручно жити у ЖК «Caramel Residence»

Розвинута інфраструктура біля ЖК «Caramel Residence»

Детальніше ознайомитись із перевагами масштабного житлового комплексу «Caramel Residence», який будує місцевий досвідчений забудовник ЛДБК, можна на сайті Луцького домобудівельного комбінату. Відділ продажу компанії знаходиться у Луцьку на вулиці Ветеранів, 22. Контактні телефони: (0332) 78 63 42, (066) 089 74 18, (095) 888 94 00


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині школярі розмалювали зупинку
Наступна новина Двоє бізнесменів купили землю біля Луцька і віддали громаді під дитсадок
Останні новини
Схожі новини