Коли волинські школярі підуть на зимові канікули

Коли волинські школярі підуть на зимові канікули

Через російську воєнну агресію, проблеми з електропостачанням та опаленням внаслідок обстрілів цього року терміни зимових канікул в багатьох школах України зазнали змін. Заклади загальної середньої освіти можуть встановлювати й переносити ці строки самостійно.

Про це у відповідь на запит “Нової української школи” повідомили обласні департаменти освіти.

Загалом терміни проведення канікул залежать від безпекової ситуації у регіоні, функціонування інфраструктури, а також від того, чи був у школярів осінній відпочинок.

Зокрема, у більшості (216) ЗЗСО Вінницької області канікули триватимуть з 26 грудня 2022 до 10 січня 2023 року, у 124 ЗЗСО – з 31 грудня до 15 січня. Проте є і такі школи, учні яких відпочиватимуть три тижні, до 22 січня.

У ЗЗСО Волинській області канікули відбудуться в період з 24 грудня 2022 до 15 січня 2023 року.

У сусідній Рівненській області зимові канікули триватимуть у період із 30.12.22 до 14.01.2023 року. В окремих закладах загальної середньої освіти області, які об’єднали осінні і зимові канікули, терміни будуть продовжені.

Читайте також: На Волинь приїхали привітати військових відомі футболісти Михалик та Бущан. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині браконьєри застрелили трьох кабанів. ФОТО 18+
Наступна новина Лучанка – серед восьми українок, які увійшли до проєкту ВВС «100 жінок 2022»
Останні новини
Схожі новини