Коли завершать ремонт мосту на Ковельській у Луцьку

Коли завершать ремонт мосту на Ковельській у Луцьку
Джерело фото: Волинські новини

Міст на вулиці Ковельській досі не відремонтували. Через це рух вулицею Ковельською ускладнений, особливо зранку та ввечері, поскаржився лучанин Анатолій Семенюк на платформі «Відкрите місто».

«Починаючи ремонтні роботи міська влада анонсувала, що міст буде відремонтовано до морозів та до кінця осені!!! Роботи на мосту вже тривалий час не ведуться, - а це постійні пробки, особливо зранку та ввечері, коли люди їдуть на роботу чи повертаються додому, тролейбус на Володимирську не їздить!!! Невже не можна врешті доробити той міст та полегшити життя лучанам!?!?» – запитує лучанин.

У коментарі «Першому» директор департаменту ЖКГ Юрій Крась пояснив, що ремонтні роботи зупинили з двох причин.

«Перше – там має робились шви, і бетон повинен вистоятися. По-друге, зараз є мороз, у який не дуже бажано проводити такі роботи», – пояснив чиновник.

Також він розповів, що завершувати ремонт планують на наступному тижні.

«Там погода має бути плюс чотири градуси. Тож якщо нічого не поміняється, думаю, що на наступному тижні ми його заасфальтуємо та відкриємо», – заявив Юрій Крась.

Нагадаємо, що ремонт мосту на вулиці Ковельській розпочали наприкінці серпня. Вже 20 листопада заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міськради стверджував, що ремонт знаходиться у завершальній стадії. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у центрі Луцька облаштовують сквер. ФОТО
Наступна новина Курс валют на 30 листопада: долар і євро стрімко дорожчають
Останні новини
Схожі новини