Колишньому прокурору з Волині дали нову посаду в Генпрокуратурі

Колишньому прокурору з Волині дали нову посаду в Генпрокуратурі
Олег Корецький (фото: Волинські новини)

Колишній прокурор з Волині Олег Корецький працює на керівній посадіодного з управлінь в Генеральній прокуратурі.

Його призначили керівником відділу запобігання правопорушенням в органах прокуратури управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції. Корецький працює на новій посаді 22 грудня, – йдеться у прес-службі Генпрокуратури. 

Зазначимо, місце дислокації відділу – у прокуратурі Рівненської області.

Довідково: волинянин Олег Корецький працював старшим слідчим Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури Волинської області, у ковельській та луцькій прокуратурах і навіть у Генпрокуратурі.

У 2012-му наказом Віктора Пшонки був призначений на посаду Любомльського міжрайонного прокурора. Попри це, після Революції гідності у 2014-му став заступником прокурора області Анатолія Коцури, а потім і першим заступником прокурора області Вадима Максімова. Згодом певний період Корецький навіть виконував обов'язки прокурора Волинської області. У 2016 році він почав працювати в Геніспекції внутрішніх розслідувань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому «Промені» відкриють Chicken Hut
Наступна новина Скільки волинян розлучились у 2018 році
Останні новини
Схожі новини