Начальника управління Волинської ОВА спіймали на хабарі

Начальника управління Волинської ОВА спіймали на хабарі

Правоохоронці оголосили підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди начальнику одного з управлінь Волинської обласної військової адміністрації

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

За даними слідства, упродовж серпня-жовтня 2023 року посадовець тричі одержував від підприємця неправомірну вигоду.

«Вона призначалася за надання дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря. Сам підприємець займається розробкою документів для отримання суб'єктами господарювання таких дозволів. Всього задокументовано одержання начальником управління 51 тис гривень», - йдеться у повідомленні.

Посадовця затримали під час отримання останнього траншу в 19 тис грн. Йому інкримінують вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України). Суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Запчастини для плит: причини їх поломки
Наступна новина На війні загинув військовий з Волині Сергій Денисюк
Останні новини
Схожі новини