Колишня начальниця управління Волинської ОДА, яку звинуватили у хабарі, не прийшла у суд

Колишня начальниця управління Волинської ОДА, яку звинуватили у хабарі, не прийшла у суд

Розгляд справи щодо колишньої начальниці управління транспорту Волинської облдержадміністрації Наталії Остапкович, який мав відбутися у Луцькому міськрайонному суді 2 вересня, перенесли.

На засідання обвинувачена не з’явилася. Про це передає кореспондент Суспільного із зали суду.

Як розповів Суспільному суддя Анатолій Марчук, суд отримав клопотання від Остапкович про перенесення розгляду справи у зв'язку із хворобою.

"Долучена до заяви інформаційна довідка з електронної системи охорони здоров’я, де зазначено медичний висновок про тимчасову непрацездатність, разом з тим, інформації жодної немає, чи перебуває на стаціонарному, чи амбулаторному лікуванні", – каже суддя.

Анатолій Марчук зобов’язав прокурора перевірити достовірність документів, які обвинувачена додала до клопотання.

До 7 вересня Наталія Остапкович відсторонена від посади керівника обласного управління транспорту, – розповів Суспільному заступник керівника відділу Волинської обласної прокуратури Тарас Гуцуляк. Додає: ОДА готує клопотання до суду про продовження її відсторонення.

Нагадаємо, на гарячому затримали начальницю одного з управлінь Волинської ОДА, яка вимагала від приватного підприємця 1 500 доларів США неправомірної вигоди за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: 2693 нових хворих та 45 смертей
Наступна новина На Волині за минулу добу виявили 52 хворих на ковід
Останні новини
Схожі новини