Командира військової частини, якого спіймали на хабарі, раніше звільнили з ЗСУ

Командира військової частини, якого спіймали на хабарі, раніше звільнили з ЗСУ

Командир зв'язку військової частини А 1186, який був затриманий за отримання хабара у розмірі 3 тисяч гривень, був звільнений зі Збройних сил України езе 16 січня.

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

25 січня під час спецоперації під керівництвом прокуратури Волинської області нібито було викрито командира взводу зв'язку військової частини А 1186, яка дислокується у Володимирі-Волинському, на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.368 КК України) в розмірі 3 тис. грн від підлеглого солдата.

Однак, як стало відомо, на момент вчинення інкримінованого йому злочину, командир зв'язку військової частини А 1186 вже не проходив військову службу, оскільки 16 січня був звільнений і з того дня обов'язків не виконував.

Більше того, з'ясувалося, що чоловік, ще будучи військовослужбовцем, без поважних причин з 28 грудня 2017 року по 10 січня 2018 був відсутній на службі, у зв'язку з чим його й звільнили. Натомість в прокуратурі відрапортували про те, що на момент затримання він перебував у статусі військовослужбовця.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кіберполіція: де-факто - за всіма ознаками криптовалюта може відноситься до електронних коштів
Наступна новина Театр «ГаРмИдЕр» презентував нову відеопоезію. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини