Комбриг 100-ї бригади вручив нагороди волинським захисникам

Комбриг 100-ї бригади вручив нагороди волинським захисникам

О п’ятій ранку на позиціях 51-го окремого батальйону Волинської бригади ТрО побував командир бригади полковник Руслан Ткачук.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці 100 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ.

На «нулі» командир Волинської бригади тероборони привітав особовий склад з Новим роком та вручив нагороди бійцям, які відзначилися при відбитті штурмів 25-27 грудня 2023 року.

Нагадаємо, наприкінці грудня ворог вдався до масованих штурмів позицій Волинської бригади тероборони у Серебрянському лісі на Луганщині. Сподіваючись на успіх, ординці залучили до штурмових дій кількасот осіб особового складу та десятки одиниць бронетехніки.

Проте усі штурми були успішно відбиті волинськими тероборонівцями.

Протягом 25-27 грудня бійці 100 обр ТрО вручили квитки на концерт кобзона 62 оркам, ще 181 було поранено.

Також ворог зазнав суттєвих втрат бронетехніки. Було знищено п’ять, пошкоджено два і «затрофеєно» один ворожий танк. Знищено три і пошкоджено два МТ-ЛБ. А також знищено БМП.

«Перебуваючи з початку весни на найгарячіших ділянках фронту на Бахмутському, Куп’янському та Лиманському напрямках, підрозділи Волинської бригади тероборони не втратили жодної позиції і не зробили жодного кроку назад», – йдеться у дописі.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У бою з окупантами загинув 55-річний Герой з Волині Олексій Сирота
Наступна новина Герою-прикордоннику з Волині вручили посмертне звання
Останні новини
Схожі новини