Компанія «Атлант Плюс» пропонує розсувні системи з алюмінію

Компанія «Атлант Плюс» пропонує розсувні системи з алюмінію

Компанія «Атлант плюс» пропонує якісні варіанти скління лоджій та балконів.

Зокрема, у компанії запевняють, що саме алюмінієвий профіль гарантує якість та довговічність.

«Варіантів скління лоджій і балконів сьогодні існує чимало. А підібрати найбільш відповідний можна тільки за умови розуміння того, як вона буде використовуватися. Наприклад, алюмінієві розсувні системи зазвичай вибирають при малій площі, тоді як пластикові  конструкції більше підходять для тих, хто планує організувати окрему кімнату», – розповідають у компанії.

Подібні системи з алюмінію дозволяють економити місце при відкриванні стулок, які можуть мати досить великі розміри. Таким чином, навіть у маленькому просторі можна збільшити світлопропускну здатність вікон і балконних дверей, значно заощадивши місце.

Переваг у лоджій, засклених розсувними алюмінієвими рамами, є чимало:

  • особливості конструкції сучасних рам подібного роду дозволяють зробити одне вікно, що складається з шести стулок, при цьому кожна з них буде рухомою;
  • знижено до мінімуму тертя при ковзанні стулок не створює на підшипники значного навантаження, отже, їх термін служби практично нескінченний;
  • не тільки лоджії, а й будь-якого типу балкони з легкістю витримають алюмінієві рами завдяки їх малій вазі.

Алюмінієвий профіль міцніший, ніж дерев'яний та пластиковий, а також має привабливі характеристики з точки зору пожежної безпеки та експлуатації: він не горить, не тріскається і не скручується з плином часу.

Розсувні стулки пересуваються плавно і безшумно, не вимагаючи додаткового місця під час відкривання і закривання, оскільки рух стулок здійснюється вздовж парапету лоджії. Ущільнення, за допомогою якого скло закріплюються і герметизуються в профілі, забезпечують надійну ізоляцію від пилу, вологи, вітру і холоду.

Лоджії і балкони з розсувним алюмінієвим склінням вирізняються не тільки довговічністю і надійністю, але й тим, що мають широку кольорову гаму, що дозволить доповнити інтер’єр оселі.

Телефонуйте!

(0332) 788-411
(067)332 66 30
(067)361 87 84

Адреса: м. Луцьк, проспект Соборності, 1в


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьких вчителів можуть залишити без зарплат
Наступна новина У сільському клубі на Волині обвалився дах. ФОТО
Останні новини
Схожі новини