Компанія “Дах-Профіль” розпочала виробництво металочерепиці “КВАДРА”, яка є новинкою в Україні

Компанія “Дах-Профіль” розпочала виробництво металочерепиці “КВАДРА”, яка є новинкою в Україні

На завершальному етапі будівництва власного будинку кожен стикається із проблемою – де придбати покрівельні матеріали для даху. Бо, як у кожній сім’ї, важливо, щоб дружині подобався колір, а для чоловіка головне - якість та надійність покрівлі.

Все про дахи та їхнє облаштування знають у луцькій компанії “Дах-Профіль”, спеціалісти якої десятий рік виготовляють металочерепицю та металопрофіль різної форми та кольорової гами.

“Ми позиціонуємо себе на ринку як виробник якісних покрівельних матеріалів. Для цього використовуємо  сучасне європейське обладнання, а щоб йти в ногу з часом та враховувати побажання замовників ми працюємо над розширенням асортименту продукції”, - розповів виконавчий директор компанії “Дах-Профіль” Віктор Яковлєв.

Виконавчий директор компанії “Дах-Профіль” Віктор Яковлєв

А починалося усе десять років тому з однієї лінії виробництва металочерепиці “Хвиля” та 6 ліній виробництва металопрофілю.

“Так було до минулого року. Саме завдяки запуску нових двох ліній у компанії відбувся поштовх у розвитку. Додалися нові форми металочерепиці – “Симетрія” та “Квадра”. А нещодавно ми зареєстрували і власну торгову марку “Дах-Профіль”, - ділиться досягненнями директор.

Металочерепиця “Хвиля”
“Квадра” та “Симетрія”
І новинка –  “Квадра”

До слова, форма металочерепиці “Симетрія» вже відома українському споживачеві, тоді як “Квадра” є абсолютною новинкою на ринку.

 “Металочерепиця – на сьогодні є оптимальним варіантом облаштування даху. Шифер вже відійшов у минуле, в Європі його взагалі вже заборонили. Ондулін та інші види покриття не є довговічними…

Натуральна керамічна черепиця має свої недоліки, оскільки вимагає масивнішої піддахової конструкції, міцніший фундамент через велику вагу. Плюс – висока ціна. Металочерепиця – легка, швидко монтується, а за умови виробництва з якісної сировини, то ще й довговічна. Термін служби – більше 50 років. Якщо чесно, то альтернативи металочерепиці поки немає”, - зауважує Віктор Яковлєв.

Як відомо, якісна металочерепиця та металопрофіль виготовляється із оцинкованих листів металу, на які нанесене полімерне покриття.

Для виробництва металочерепиці та металопрофілю компанія “Дах-Профіль” використовує метал трьох провідних європейських виробників: для преміум сегменту - метал німецьких та польських підрозділів потужного світового концерну Arcelоr Mittal, а найбільш «ходовою» є продукція з металу словацької компанії U.S. Steel Kosice.

… якості металу, а отже і надійності власної продукції, луцька компанія-виробник приділяє багато уваги, тим більше зважаючи на те, скільки недобросовісних виробників металочерепиці є на ринку нині.

“Ми працюємо на підставі укладених контрактів, весь метал має маркування та дозволяє ідентифікувати партію та виробника сировини. Ціна на метал згаданих виробників різниться через його технічні характеристики. Словацький метал має товщину 0,45, вміст цинку – близько 150 грамів на квадратний метр, товщина полімерного покриття – 25 мікрон.

Метал прибуває до виробника в ось таких рулонах
На кожному рулоні – відповідне маркування

Польський метал: товщина 0,5, вміст цинку – 225 грамів, покриття – 35 мікрон.

Німецький метал  відрізняється дещо більшою товщиною – 0,50 (при замірах мікрометром 0,53), з вмістом цинку на квадратний метр – 225 або 275 грамів, товщина полімерного покриття – теж 35 мікрон”, - пояснює технічні характеристики металу виконавчий директор компанії “Дах-Профіль”.

Відтак зрозуміло, що якості металу, а отже і надійності власної продукції, луцька компанія-виробник приділяє багато уваги, тим більше зважаючи на те, скільки недобросовісних виробників металочерепиці є на ринку нині.

“Привозять метал з Китаю, видаючи його за Корею чи Європу. Так, візуально він може виглядати краще німецького, але його технічні характеристики вкрай незадовільні. Полімерне покриття може бути не 35, а 15 мікрон, вміст цинку – 20 чи 80 грамів на квадратний метр. Відразу споживач не помітить, що така металочерепиця не якісна.

Мине рік, два, п’ять… Спочатку дасться в знаки малий показник полімерного покриття – під дією ультрафіолету дах почне вигоряти. Знищиться покриття, почнеться корозія, тобто руйнування металу через невисокий вміст цинку”, - пояснює пан Яковлєв.

“Дах-Профіль” пропонує своїм клієнтам не просто три види якісної металочерепиці – “Хвиля”, “Симетрія” та “Квадра”, а й широкий вибір їхніх кольорів та градацію висоти хвилі та її крок.

Палітра кольорів металочерепиці та металопрофілю

“Нове обладнання дає можливість виготовляти металочерепицю модульно, тобто по дві хвилі. Це зручно, по-перше, для доставки продукції, а по-друге, модульна металочерепиця використовується для облаштування складних дахів. Якщо кваліфікація майстрів висока, то вдасться зекономити на матеріалі, а після роботи залишиться менше відходів. Бо якщо брати цілими листами, то зрозуміло, що повністю використати його на складних дахах неможливо”, - пояснює Віктор Анатолійович.

Окрім виробництва металочерепиці та металопрофілю, “Дах-Профіль” виготовляє та реалізовує також елементи для даху та фасаду: кілька типів коньків, карнизні та торцеві елементи, підвіконня, різноманітні планки за індивідуальними розмірами замовників.    

“Ми маємо усе необхідне, аби забезпечити замовника повним комплектом для перекриття даху: водостоки, гідро- пароізоляцію, мансардні вікна FAKRO та VELUX. З кожним покупцем працюємо індивідуально - для забудовників, будівельників діють спеціальні ціни.

Наші спеціалісти проводять заміри та розрахунки, консультують та допомагають у виборі необхідного матеріалу. Швидко виготовляємо та доставляємо якісний  матеріал для даху, оскільки гасло нашої компанії “Ваш дах –наш профіль”, - наголошує Віктор Яковлєв.

До слова, “Дах-Профіль”є офіційним дистриб’ютором польської компанії BRYZA, яка виготовляє пластмасові  водостоки, та імпортером металевих водостоків  ще однієї польської фірми BUD-MASZ.

Ознайомитися з асортиментом та придбати усе необхідне для перекриття даху можна за адресою виробництва:

м. Луцьк, вул. Василя Стуса, 1.

моб.тел. (050) 434-00-11

тел. (0332) 78-32-00, факс (0332) 77-99-28

Сайт: www.dahprofil.com


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Простора квартира за приємною ціною від «ВМБ нерухомість» шукає свого господаря
Наступна новина Волинянина обікрали на 10 000 гривень
Останні новини
Схожі новини