Компанія Modern-Eхро запрошує на третій Modern Retail Forum

Компанія Modern-Eхро запрошує на третій Modern Retail Forum

Чотири роки тому міжнародна компанія Modern-Eхро вперше створила дискусійний майданчик Modern Retail Forum для всіх, кого хвилювали зміни ритейлу в умовах світової глобалізації. На цю подію відгукнулися представники з 28 країн світу!

У 2018 році, під час другого Modern Retail Forum, що проходив у рамках виставки «Індустрія торгівлі» в Києві, говорили про головні тренди в ритейлі.

Минув рік, і ми бачимо, як активно сьогодні в ритейлі створюються екосистеми, який вплив на нього мають дизайн та інновації.

Тож тема третього Modern Retail Forum-2019 — «Трансформації в ритейлі. Куди ведуть зміни»? Подія відбудеться 28 березня 2019 року в Києві у рамках міжнародної виставки Retail&Development Business Expo.

Основний акцент — на інноваційних розробках та продуктах зі SMART-рішеннями.

На третьому поверсі НСК «Олімпійський», де відбуватиметься форум, Modern-Eхро також представить обладнання компанії. Основний акцент — на інноваційних розробках та продуктах зі SMART-рішеннями.

Міжнародна компанія Modern-Expo Group, провідний виробник і постачальник комплексних рішень для ритейлу №1 у Центральній та Східній Європі, запрошує до дискусій та діалогу ключових гравців індустрії! Мета форуму, ініційованого компанією — стати партнерами в побудові ефективного бізнесу, поділитися досвідом, знайти однодумців, отримати інсайти і відповіді на найбільш гострі запитання.

Третій Modern Retail Forum — це: ефективний нетворкінг в колі відомих експертів; кейси найуспішніших українських та міжнародних компаній про бізнес-стратегії в умовах інновацій; сучасний напрямок ритейлу: на що очікуємо і як реагуємо; обговорення ключових трендів, які найбільш відчутно впливають сьогодні на ринок.

Тематичні блоки Modern Retail Forum:

Тематичні блоки Modern Retail Forum: Світовий ритейл. На що очікуємо і як реагуємо? Big Data&AI. Від концепції до практики. Тренди в дизайні ритейлу. Нова екосистема ритейлу. Онлайн. Офлайн. Маркетплейси.

Спікери та програма — за посиланням.

Запрошуємо переглянути відео про те, якими були перші Modern Retail Forum!

Modern Retail Forum 2015

Modern Retail Forum 2018


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді на Волині витратили 4 мільйони гривень і втілили сім проектів
Наступна новина 22 лютого митниці будуть розмитнювати «євробляхи» цілодобово
Останні новини
Схожі новини