Кому у Луцьку готові платити зарплатню до 30 тисяч гривень. Перелік вакансій

Кому у Луцьку готові платити зарплатню до 30 тисяч гривень. Перелік вакансій

Волинські роботодавці розшукують на роботу швачок, водіїв, агрономів та інженерів. Обіцяють зарплатню до 30 тисяч гривень.

Актуальний список вакансій для Район.Луцьк надали у Волинському обласному центрі зайнятості.

Перелік:

Швачка. Заробітна плата: 23 тисячі гривень. Поопераційний пошив одягу(чоловічий, жіночий, дитячий) від нижньої білизни до верхнього одягу включно. Забезпечення житлом в м.Рівне (безкоштовно) в новому гуртожитку. Можливий кар'єрний ріст (від швачки до начальника швейного виробництва. Безкоштовна екскурсія по виробництву.

Агроном. Заробітна плата: 20 тисяч гривень. Здійснення організаційно-технологічного керівництва в галузі рослинництва.

Керівник ферми. Заробітна плата: 15 тисяч гривень. Керує виробничо-господарською діяльністю ферми. Бере участь у розробленні завдань з виробництва та продажу сільськогосподарської продукції і забезпечує їх виконання.

Водій автотранспортних засобів. Заробітна плата: 30 тисяч гривень. здійснювати міжнародні вантажні перевезення до країн Європи (Німеччини, Франції). Наявність закордонного біометричного паспорта, картки водія, полісу обов'язкового медичного страхування для виїзду до країн Європи.

Начальник служби (промисловість).Заробітна плата: 18тисяч гривень. Начальник служби роботи з персоналом та документаційного забезпечення повинен знати методику планування і прогнозування потреби персоналу, систему стандартів з праці трудових і соціальних нормативів, основи соціології та психології праці, етику ділового спілкування, трудове законодавство, досвід роботи від 3 років на посаді керівника кадрової служби виробничого підприємства

Інженер-механік груповий. Заробітна плата: 15 тисяч гривень. Розробляє графіки технічного обслуговування, технічних оглядів та ремонтних робіт технологічних машин, здійснення планових ремонтів сільськогосподарської техніки; планування робочого часу машино-тракторного парку; моніторинг цін на запасні частини та сільськогосподарську техніку; замовлення запасних частин.

Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Заробітна плата: 15 тисяч гривень. Виконувати сільськогосподарські роботи відповідно до вимог агротехніки та агротехнології; робити технічне обслуговування та ремонт трактора та агрегатів; раціонально використовувати ПММ та запасні частини. Наявність посвідчення тракториста-машиніста ( кат. А1, А2,В). Місце проведення робіт Луцький, Локачинський, Рожищенський райони.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку закрилася скандальна кав’ярня «Rest Or Run»
Наступна новина 21-річний онкохворий лучанин потребує допомоги, аби побороти важку недугу
Останні новини
Схожі новини