«Комунальники працюють хаотично», - екс-мер Луцька про порятунок міста від снігу

«Комунальники працюють хаотично», - екс-мер Луцька про порятунок міста від снігу
Проспект Волі у Луцьку у неділю, 16 грудня

Колишній міський голова Луцька Богдан Шиба (2006-2010) вважає, що робота комунальників у боротьбі зі снігом погано організована.

Про це він розповів «Першому».

Нагадаємо, 16-17 грудня Луцьк паралізував сильний снігопад. На боротьбу зі стихією на дороги виїздили до 20 одиниць техніки.

Втім екс-мер Луцька Богдан Шиба вважає, що роботу комунальників неналежно організували.

«Люди нібито працюють, але виглядає це хаотично. Немає системності – чіткого плану роботи. Невизначені головні вулиці, місця з найбільшим транспортним потоком. Засобів і грошей не бракує, але при цьому не вистачає системності», - каже колишній посадовець.

«Вчора були заяви про те, що дороги чиститимуть цілу ніч. Ну це трохи дилетантська заява, бо цілу ніч падав сніг. Краще б люди відпочили, а під ранок, з години четвертої, встали б і розчистили. Коли сніг падає, ідеально ніяк не почистиш, але, звичайно, можна краще, якщо добре організувати роботу техніки і людей», - додав він.

Зі слів Богдана Шиби, якщо на дорогах достатньо техніки, то на тротуарах її бракує. Мовляв вчора побачив лише дві прибиральні машини.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Прозорішого конкурсу директорів комунальних закладів не буває», - Анатолій Вітів. ПЕРШИЙ В ОБЛРАДІ
Наступна новина Головний патрульний Волині втрапив у Києві в ДТП
Останні новини
Схожі новини