Комуністи у Володимирі з червоними стягами «вшановували» революцію 1917-го

Комуністи у Володимирі з червоними стягами «вшановували» революцію 1917-го
Джерело фото: сайт КПУ

Попри заборону комуністичної пропаганди законодаством України, у м. Володимир на Волині комуністи вшановували революцію 1917-го і вийшли на площу з червоними полотнами, пише місцеве видання Буг. 

6-го листопада з десяток людей похилого віку  прийшли до обеліска Слави, що на Площі Героїв у Володимирі, аби «вшанувати пам’ять захисників завоювань Великої Жовтневої Соціалістичної Революції 1917».

Згодом на зборах у кімнаті з бюстом Леніна на столі обговорили доповіді Петра Симоненка «Уроки Великого Жовтня та невідкладні завдання комуністів».

З квітня 2015 року  в Україні діє закон «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки». Однак це не заважає нібито представникам цієї партії досі збиратися у Володимирі й навіть розгортати червоні прапори на площах міста. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Автозак і музика. На День міста у 89-му в Луцьку били за синьо-жовтий стяг. СВОЯ ІСТОРІЯ

Як стало відомо згодом, депутат Волинської обласної ради Андрій Бокоч адресував звернення начальнику управління СБУ Волині у зв’язку із зібранням комуністів у Володимирі на площі Героїв 6-го листопада.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу коронавірус виявили у 719 волинян
Наступна новина Всесвітній день боротьби з пневмонією. Розказуємо про симптоми та лікування
Останні новини
Схожі новини