Конструктори LEGO для будь-якого віку

Конструктори LEGO для будь-якого віку
Фото ілюстративне

З історії іграшок LEGO є, мабуть, найбільш впізнаваним брендом серед виробників дитячих іграшок по всьому світі. Він з’явився у далекому 1932 році завдяки столяру на ім’я Оле Кірк Крістіансен (Ole Kirk Christiansen) з невеличкого містечка в Данії. Він сам придумав назву, склавши її з перших букв словосполучення «LEg GОdt» — «грати добре» данською мовою.

На той час його компанія ще займалася виробництвом звичайних дерев’яних іграшок, проте вже в 1949 році з’явився перший прообраз сучасних конструкторів LEGO — «брусочки, що автоматично з’єднуються», які кріпилися один до одного за допомогою спеціальних виступів.

З роками конструктори LEGO ставали дедалі складнішими, з’явилися фігурки людей і тварин, дерев, транспорту та багато інших.

Сучасні технології дозволяють оснащувати збірні моделі транспорту й спецтехніки електронними механізмами, пультами дистанційного керування, домагаючись абсолютної реалістичності моделей.

Конструктори на будь-який смак

Сьогодні немає жодної дитини і практично жодного дорослого, який не був би знайомий з чудовими ігровими наборами, такими як Lego Hidden Side.
LEGO в Україні — це різноманіття серій та наборів конструкторів LEGO, які змінюються практично щороку. Звичайно ж, є так звані «вічні серії», наприклад:

  • «Місто»;
  • «Залізниця»;
  • «Пірати»;
  • «Лицарі»;
  • «Космос»;
  • «Технік» та інші.

За останні 10 років компанія LEGO порадувала серіями, присвяченими певним фільмам, книгам і навіть коміксам.

Усі знають про конструктори LEGO на тему Зоряних воєн, Принцес Діснея, Сімпсонів, Черепашок Ніндзя, супергероїв Marvel й DC, Mixles і т. д. Таким чином, кожен зможе вибрати саме той набір конструктора LEGO, який буде цікавий його дитині.

Мрії, що втілюються в життя

Ви маєте якусь мрію? Наприклад, побудувати свій власний парк розваг або затишний ресторанчик? Ви можете легко втілити її в життя! Конструктори LEGO дозволяють побудувати практично все, що завгодно.

Гра в конструктор LEGO допоможе вашій дитині розвинути фантазію і переміститися в будь-який світ разом із улюбленими героями.

Набори LEGO однієї вікової категорії завжди сумісні один з одним, тому є можливість побудувати справжнє місто зі своєю:

  • транспортною системою;
  • жителями;
  • поліцією;
  • пожежниками;
  • супергероями.

У 1968 році в Данії був відкритий перший парк розваг LEGOLAND®, практично повністю зібраний з деталей LEGO. На даний час подібні парки розваг з'явилися також в Німеччині, Англії, США та Малайзії. Їх відвідування залишає дійсно незабутні враження.

Почніть з малого, побудуйте масштабну модель з тих кубиків LEGO, які у вас вже є, а далі — все у ваших руках.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ситуація з коронавірусом погіршуватиметься ще щонайменше два тижні, – Степанов
Наступна новина Аптекарі, які орендували приміщення у Волинській дитячій лікарні і понищили їх, відшкодували збитки
Останні новини
Схожі новини