Концерт Степана Гіги у Луцьку. ФОТО

Концерт Степана Гіги у Луцьку. ФОТО
Джерело фото - Волинські новини

«Цей сон», «За тебе все віддам», «Друзі мої» та «Яворина» - ці та інші відомі хіти у виконанні метра української естради Степана Гіги звучали в обласному музично-драматичному театрі ім.Т.Г.Шевченка у Луцьку.

Концерт відбувся 2 жовтня і зібрав кілька сотень прихильників творчості відомого співака, – пушуть Волинські новини.

Свій виступ Степан Гіга розпочав, мабуть, з одного із найвідомішого хіта – «Цей сон». Вже з перших хвилин чи не весь зал впевнено підспівував співакові.

«Я радий перебувати сьогодні тут з вами, Луцьк, і хочу зробити так, щоб кожен відчував себе затишно і комфортно», – звернувся до аудиторії артист.

Основний музичний супровід склав гурт «Друзі мої», який супроводжує артиста у всіх його концертних виступах.

«В своїх піснях Степан Гіга співає про найпрекрасніше, найпотаємніше почуття – про любов», - зазначив заслужений артист України та гуморист Ігор Мельник. Разом з тим, чоловік впродовж усієї концертної програми спілкувався із аудиторією та розповідав гуморески.

Степан Гіга віддає всього себе музиці, при цьому залишається дбайливим батьком і зразковим сім'янином. Не зважаючи, на те, що у відомого артиста та його дітей – Степана (Steveg) і Квітослави є власна сольна кар’єра, їхні спільні виступи під час концертів у різних куточках України та поза її межами вже стали для родини традиційними. Не став виключенням і Луцьк – луцька публіка почула найвідоміші їхні пісні.

Як зазначив співак, найбільша радість – щасливі діти, які знайшли себе в житті.

«Я завжди стверджував, що буду щасливий, коли хоча б одна пісня з мого репертуару буде відома. Якщо після концерту люди наспівують якусь фразу з пісні – моя праця недаремна», – зазначив Степан Гіга.

Вщент заповнений музично-драматичний театр, як зазначив сам артист, ще раз підтверджує любов лучан до української музики.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні на Волині дощитиме
Наступна новина Луцьк матиме ексклюзивний сувенір
Останні новини
Схожі новини