Користувачі Facebook масово перевіряють захищеність своїх акаунтів

Користувачі Facebook масово перевіряють захищеність своїх акаунтів

У Facebook користувачі почали масово писати в коментарях абревіатуру BFF. Мовляв, якщо букви позеленіють, то акаунт захищений надійно. Якщо ж червоним – є проблеми.

З'ясувалося, що ці три букви взагалі не визначають захищеність акаунта. А BFF – це абревіатура від best friends forever. Про це пише ТСН з посиланням на Medialeaks.

Фразами про перевірку акаунта користувачі соцмережі просто жартують і збирають у коментарях "найкращих друзів назавжди". Водночас систему легко обіграти (і розіграти довірливих друзів), якщо букву В написати кирилицею, а FF - латиницею. У такому випадку система не розпізнає слово і не виділить його зеленим. 

Слово ж виділяється зеленим просто тому, що воно входить до списку фраз-тригерів Facebook Delight, які завжди виділяються особливим кольором у постах і коментарях, а під час натискання на них грає спеціальна анімація (літають повітряні кульки, сердечка тощо). Наприклад, під час натискання на BFF дві долоні "дають п'ять".

Список російських слів, які виділяються різними кольорами і під час наведення курсора на які грають різні анімації, включає, в тому числі, такі фрази: "мои поздравления", "поздравляем", "поздравляю", "я люблю тебя", "я люблю вас". Серед англомовних слів і фраз - you’re the best, best wishes, you got this, rad, congratulations. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Для студентів та школярів Apple готує презентацію бюджетного Ipad
Наступна новина Твоє місто: історія створення ботанічного саду в центрі Луцька
Останні новини
Схожі новини