Коронавірус уже в Білорусі. Захворів студент з Ірану

Коронавірус уже в Білорусі. Захворів студент з Ірану
Фото ілюстративне

У Білорусі зареєстрували перший випадок коронавірусу – захворів студент з Ірану, який прибув із Баку.

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я Білорусі, повідомляє УНН з посиланням на БЕЛТА.

«Повідомляємо, що 27 лютого тести, проведені в Республіканському науково-практичному центрі епідеміології та мікробіології, показали наявність коронавірусу 2019 nCoV у одного зі студентів з Ірану, який прибув рейсом з Баку 22 лютого, – розповіли в пресслужбі. – Пацієнт і особи, які контактували з ним, поміщені в закриті бокси в Мінській інфекційній лікарні. Молода людина почувається задовільно».

З огляду на погіршення епідемічної обстановки в Республіці Корея, Ірані та Італії, міністерство охорони здоров'я Білорусі прийняло рішення проводити обстеження та лабораторну діагностику всіх громадян, які прибувають із зазначених країн в період з 20 лютого.

Зараз в Білорусі проводяться санітарно-епідемічні заходи, спрямовані на недопущення поширення коронавірусу 2019 nCoV, заявили в Міністерстві охорони здоров'я республіки.

Нагадаємо, у Польщі 27 лютого підтвердили зараження китайським коронавірусом. Захворіла 25-річна жінка, яка нещодавно повернулася з Таїланду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мультяшних героїв для компанії «Інвестор» придумав автор «Маски-шоу» і «Як козаки...»
Наступна новина Купи сардельки – виграй iPhone. «Забіяка» запускає цікаву акцію
Останні новини
Схожі новини