Кошелєва на відпочинку в Туреччині засвітила бойфренда-депутата

Кошелєва на відпочинку в Туреччині засвітила бойфренда-депутата

Нарешті стало відомо, з ким зустрічається 27-річна депутатка Радикальної партії Олена Кошелєва.

Обранцем парламентарки виявився її колега – 33-річний депутат БПП Давид Макар’ян.

Як пише "Страна", чутки про роман пари ходили давно, але підтвердило їх лише одне фото зі спільного відпочинку у Туреччині.

Днями в Instagram з’явилася світлина, на якій заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе у стек-хаусі разом із Кошелєвою та Макар’яном.

Судячи з геотегу, компанія обрала новий готель неподалік від міста Мармаріс у Туреччині. Найпростіший номер тут коштує 340 долларів за добу.

Але судячи з декларації, Макар'ян може собі дозволити подібний відпочинок, адже він має 236 тисяч доларів, 170 тисяч євро та 5 мільйонів 200 тисяч гривень готівки. Окрім того, депутат заделкарував кілька дорогих годинників та авто Land Rover.

Кошелєва теж наречена небідна. У її декларації 35 тисяч доларів готівкою та близько 400 тисяч гривень на банківських рахунках.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 10 травня
Наступна новина 9 травня: За тоталітарну символіку - дві справи і 16 адмінпротоколів
Останні новини
Схожі новини