Коштовності, діаманти, унікальні прикраси – учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» завітали у «Перлину»

Коштовності, діаманти, унікальні прикраси – учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» завітали у «Перлину»

Світ успіху, краси та стилю важко уявити без вишуканих прикрас.

Кожна жінка почувається справжньою королевою у красивому намисті чи кольє, сережках та каблучках. У Луцьку, напевно, немає такої людини, котра б не знала про ювелірний магазин «Перлина».

«Перлина» – це набагато більше, ніж просто ювелірна крамниця. Сімейний бізнес, котрий об’єднав покоління, має історію у кілька десятків років та продовжує розвиватися. Учасниці реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» завітали у «Перлину», котра розміщена у торгово-розважальному центрі «Порт-Сіті» та на вулиці Лесі Українки.

Знайомство з «Перлиною» розпочалося із представлення цікавих колекцій та новинок ювелірного магазину. Продавці-консультанти у білих сорочках та рукавичках, відповідно до дрес-коду, розповіли про тонкощі ювелірного мистецтва.

Так, у «Перлині» представлені прикраси із дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння, дитячі шпильки та браслети, набори для похресників, срібні ложечки, молодіжні вироби, прикраси, у яких можна змінювати камінець на потрібний по стилю та кольору, діаманти, обручки, химерні брошки та персні – саме одну із таких прикрас під час свого виступу носила співачка Джамала – у вигляді блакитного морського ската, різноманітні ланцюжки та хрестики – один із яких зроблений на шматку бивня мамонта!

Сучасні ювелірні вироби поєднують у собі різноманітні стилі – від строгої класики до еклектики з вкрапленнями кераміки, візерунків та камінців. 

У першій крамниці «Перлини» учасниці трансформаційного проекту представляли різноманітні колекції, розповідаючи клієнтам про переваги того чи іншого виробу. У другому ювелірному магазині дівчата мали відрізнити, де справжнє золото і дорогоцінне каміння, а де – вироби з дешевших матеріалів.

Як вони з цим упоралися – дивіться уже незабаром у наступних випусках луцького реаліті-шоу «Пігмаліон 3D».

ї


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин розкритикував «сервіс» електрички «Ковель-Здолбунів»
Наступна новина Учені виявили несподівану користь брехні
Останні новини
Схожі новини