Костюм з паперу, який виготовила дівчинка з Волині, визнали найстильнішим в Україні

Костюм з паперу, який виготовила дівчинка з Волині, визнали найстильнішим в Україні

У Львові Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Центром творчості дітей та юнацтва Галичини було проведено Всеукраїнський фестиваль-конкурс сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір. Квіти України».

Вихованка народної студії декоративного мистецтва «Мурчикова майстерня» Рожищенського будинку дитячої творчості Марія Бенещук виборола І місце за сценічний костюм «Загояться всі рани», – йдеться на сайті Рожищенської міськради.

Зауважимо, що у фестивалі-конкурсі взяли участь 335 творчих робіт у номінаціях «Сценічний костюм» та «Карнавальний костюм» з 19 областей України. Подані на конкурс сценічні та карнавальні костюми були яскраві, різнобарвні, різні за стилями та техніками виконання. Журі   відзначили  дуже  високий  рівень представлених на конкурс робіт та доволі високу активність участі конкурсантів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Між Україною та Польщею запустять єдині пункти пропуску
Наступна новина Поблизу Луцька автомобіль «швидкої» загруз на польовій дорозі
Останні новини
Схожі новини