Ковель розпочинає проект з реконструкції стадіону «Локомотив»

Ковель розпочинає проект з реконструкції стадіону «Локомотив»

 

Ковель розпочинає реалізацію спільного міжнародного проекту «Транснаціональні центри діалогу культур» у рамках програми транскордонного співробітництва Європейського сусідства «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020». Партнерами Ковеля є два міста з однойменною назвою - Щучин. Одне з них - у Польщі, інше - в Білорусі. 

 

Проект передбачає будівництво на основі існуючих спортивних об’єктів спеціальних культурних центрів. У нашому місті він з’явиться на базі стадіону «Локомотив». Тут зможуть розвивати свої творчі здібності та фізичні можливості ковельчани різних вікових категорій.

 

У Ковелі побувала делегація з польського Щучина на чолі з бурмістром Артуром Кучинські. Вони уже підписали Угоду про партнерство з білорусами. Сьогодні свій підпис під документом поставив і Ковельський міський голова Олег Кіндер. Про це повідомили на офіційному сайті міської ради. 

 

Для міського бюджету реконструкція «Локомотиву» - це непосильна ноша, адже вартість робіт становить 60 мільйонів гривень. Ковель отримає майже мільйон євро інвестиційних коштів. Частина грошей на будівництво буде залучено і з міського бюджету. 

 

Ведуться перемовини з облдержадміністрацією та народним депутатом України Степаном Івахівим про виділення двадцяти мільйонів субвенції з Державного бюджету на соціально-економічний розвиток. І якщо вдасться залучити ці кошти, тоді за два роки Ковель отримає завершений новий сучасний спортивний комплекс.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні відбудеться фінал Національного відбору на Євробачення-2018
Наступна новина Луцьком розгулювала лисиця. ФОТО
Останні новини
Схожі новини