Ковельські підприємці готують для бійців ЗСУ козацьке сало

Ковельські підприємці готують для бійців ЗСУ козацьке сало

У перші дні війни працівники м’ясного павільйону на Привокзальному ринку взялись допомагати, чим можуть, нашим захисникам.

Організатор цієї справи пані Валентина каже, що дуже хотілось бути корисною – приготувала паштет, але не знала, куди його віднести, щоб доправити солдатам. Як часто буває, допоміг випадок – познайомились з представниками транзитного центру гуманітарної допомоги, що діє у Палаці учнівської молоді. Його волонтери координували доставку необхідних речей, продуктів на фронт. І так розпочалась їх співпраця, – йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Це надзвичайні люди. У них стільки світла, добра. Коли б не звернувся, ніколи не відмовлять, часто самі телефонують, перепитують, що вони можуть зробити Хочеться їх всіх обійняти і просто подякувати за те, що вони у нас такі є, – з неймовірною теплотою і любов’ю про своїх партнерів розповідає Інна Третяк, директор центру соціальних служб.

За словами підприємців, найбільше хлопці полюбляють козацьке сало, яке вони готують за своїм спеціальним рецептом – з часником, гірчицею, приправами. Сьогодні там, на передовій, військові менше потребують продуктів, бо мають хороше харчування, усього вистачає, але від ковельського сала не відмовляються.

За цей рік тисячі кілограмів смаколиків поїхали з Ковеля на передову, зокрема, і з Привокзалки. Колектив невеликий – 11 підприємців, але усі дуже дружно допомагають. Уже мають нові контакти, їх знають місцеві волонтери – коли їде машина на позиції, часто запасаються смачним українськими продуктами у м’ясному павільйоні.

Скоро Великдень. Щось неодмінно приготуємо нашим рідним. Хочеться, щоб вони там спробували усього домашнього, щоб тепліше їм стало на душі, відчули нашу підтримку і смак свята.

Заступник міського голови Віктор Жигаревич зустрівся із працівниками павільйону та подякував їм за волонтерську діяльність. За небайдужість і патріотизм, громадянську активність, доброчинність й ініціативність, самовіддану працю з підтримки Збройних Сил України вручив колективу Подяку міського голови.

Такі ж відзнаки отримали колективи підприємців та працівників торгівлі і сфери послуг Центрального та Привокзального ринків, які постійно займаються волонтерською діяльністю. Вони організовують збір продуктів, засобів гігієни, медикаментів. Усе й перелічити уже неможливо. Кожен робить свій маленький внесок у нашу велику Перемогу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент вручив «Золоту зірку» батькам загиблого волинянина
Наступна новина У Луцьку затримали злочинців, які підпалили квартиру військового
Останні новини
Схожі новини