Ковельські поліцейські затримали серійних злодіїв, які обкрадали гаражі

Ковельські поліцейські затримали серійних злодіїв, які обкрадали гаражі
Джерело фото: ГУНП у Волинській області

У Ковелі поліцейські затримали злодіїв, які, як виявилось пізніше, були причетні до серії інших крадіжок. 

Тож затриманих підозрюють у скоєнні щонайменше 10 кримінальних правопорушень, передбачених ст. 185 Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області. 

Зловмисників затримали на місці скоєння злочину, під час крадіжки із гаража місцевого держпідприємства лісового господарства. Злодії викрали автозапчастини на суму майже 2 тис. грн. 

Поліцейські встановили, що, затримані 23-річний та 25-річний правопорушники причетні також до скоєння серії крадіжок на території Ковеля та селища Люблинець. Зловмисники обкрадали гаражі, підсобні приміщення громадян та підприємств, як правило, шляхом пошкодження замків чи даху. Викрадене перевозили мікроавтобусом «Hyundai». 

«Зловмисників затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 статті 185 та ч.1 статті 309 Кримінального кодексу України. Мова йде про крадіжку з проникненням та незаконне зберігання наркотичних речовин», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку «ворожка» виманила у жінок гроші і цінності


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали вимоги до фірми, яка встановлюватиме валідатори у громадському транспорті Луцька
Наступна новина У райцентрі на Волині кілька вулиць залишаться без води
Останні новини
Схожі новини