Кожен відчув себе захисником: у Луцьку провели військовий вишкіл. ФОТО

Кожен відчув себе захисником: у Луцьку провели військовий вишкіл. ФОТО

У суботу, 20 травня, в Луцьку провели військовий вишкіл. Організатор впевнені: він дав змогу усім, хто на нього прийшов, зазирнути у світ військової підготовки та відчути себе бійцем, захисником. Навчання відбулося у музеї українського війська та військової техніки.

Захід проводили місцеві організації «Сenturia» і «Права молодь». Вишкіл став дійсно незабутнім досвідом для всіх учасників. Тож прийшло вчититися багато охочих.

Серед учасників вишколу були люди різного віку, професій та соціального статусу. Їх об'єднала спільна мета – здобути відповідні навички та дізнатися більше про щодення українських воїнів.

Протягом дня усі отримали можливість пройти через різноманітні етапи військової підготовки. Це й елементи стрільби, тактика, медицина, прийоми самозахисту. Однією з цікавинок вишколу стала можливість взаємодіяти в команді та розвивати навички співпраці з іншими.

Серед учасників вишколу: люди різного віку, професій та соціального статусу

Учасників розподілили на групи, де вони навчалися чути та розуміти одне одного, ухвалювати колективні рішення, виконувати спільні завдання та підтримувати побратимів у складних ситуаціях. Це, впевнені організатори, сприяло розвитку лідерських якостей та покращенню комунікативних навичок.

Окрім практичних тренувань, люди отримали можливість поспілкуватися зі справжніми військовими, які поділилися власним досвідом та розповіли про службу в Збройних силах України.

Наприкінці заходу організатори зачитали молитву українського націоналіста і закликали приєднатись до них або підтримати військових донатом.

Текст і фото Оксани Гуменюк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинянки з будинку вкрали 19 тисяч доларів
Наступна новина Обіцяв приїхати і одружитись: у волинянки шахрай видурив 700 тисяч
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні