Крафтове пиво та якісна музика: лучан запрошують на безкоштовний акустичний вечір

Крафтове пиво та якісна музика: лучан запрошують на безкоштовний акустичний вечір

Вже доброю традицією стали музичні концерти у новому пивному ресторані «Карабас Барабас», що розташований на Молоді, 14а. Вже завтра лучани мають нагоду послухати улюблену музику у виконанні кавер-гурту LORI.

Менше місяця тому у Луцьку відкрили новий пивний ресторан «Карабас Барабас», однак лучани вже встигли полюбити цей заклад. Так, традиційно тут можна скуштувати смачне крафтове пиво й найкращі страви української та європейської кухні. Також у ресторані є бенкетний зал, тому тут можна відсвяткувати важливу подію у житті.

На вихідних в закладі лунає хороша і якісна музика. Для виступів запрошують місцеві гурти, які виконують акустичні композиції. Так, у п’ятницю й суботу гості мають нагоду почути LORI. Концерт розпочнеться о 20 годині, а вхід – вільний.

Однак, аби точно гарно відпочити з друзями та потрапити на концерт варто попередньо забронювати столика. Це можна зробити за номером телефону: 073 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що перший віцепрем’єр Кубів робить на Волині
Наступна новина Останній передвиборчий рейтинг. «Слуга народу» дотягує майже до 50%
Останні новини
Схожі новини