Крав речі та тягав кицьку за хвіст: у князівській бригаді «служить» незвичний солдат Байрактар

Крав речі та тягав кицьку за хвіст: у князівській бригаді «служить» незвичний солдат Байрактар

Бійці волинської бригади показали свій талісман та нового побратима на ім’я Байрактар.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

«Знайомтесь, це - Байрактар, за паспортом. А за духом - Барік, «боєць» одного з підрозділів нашої Князівської бригади, його талісман та невід'ємна частина, і, що там приховувати, шкідник, який готується отримати звання солдата», - йдеться у дописі.

Як зазначають військові, Баріку всього півроку, і в підрозділі він недавно. Попри це, вже «завоював» авторитет в військовому колективі, кидаючи вночі (єнот таки нічна тварина) речі в побратимів-людей, тягаючи кицьку за хвіст, крадучи і ховаючи все, що погано лежить, і бовтаючись ночами у воді, якщо така знайдеться. Хлопці жартують: подумували давати йому шкарпетки, щоб прав, чого ж дарма воду розхлюпувати...

«Своїх Барік визначає за запахом і за голосами, кажуть його побратими, а своє приязне ставлення виказує порпанням у речах того, кого визнав за свого. Водночас, до рук Байрактар поки не йде, а за лідера собі обрав Назара, в рюкзаку якого в першу чергу «навів лад», і біля якого воліє проводити найбільше часу», - кажуть військові.

Двічі Барік намагався здійснити СЗЧ, але був вчасно затриманий вартовими і повернутий на позиції.

Особливий «воїн» з їжі полюбляє молочку, а особливо йогурти, і солоденьке. Втім, не жадібний, і якщо в доброму настрої, то може поділитися харчами з кицькою. До вибухів і пострілів Барік уже звик, констатують побратими, і особливого занепокоєння не виявляє. Наче знає - все зможемо!

«Будьте як Князівський Барік - майте віру, будьте спокійні, робіть свою справу, любіть тих, хто любить вас», - закликають наші захисники.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські рибоохоронці викрили 49 порушень у лютому
Наступна новина У ДТП поблизу Луцька загинула 63-річна жінка
Останні новини
Схожі новини