Кредит онлайн на картку цілодобово в Україні

Кредит онлайн на картку цілодобово в Україні
Фото ілюстративне

Інтернет надав людині цілу низку унікальних можливостей, про які вона навіть і не мріяла якихось 30 років тому. Однією з таких можливостей є оформлення онлайн кредиту у будь-який час, протягом декількох хвилин. Така оперативність стала можливою завдяки розвитку Інтернет-технологій.

Отримати кредит онлайн цілодобово можна на сайті мікрофінансової організації (МФО), яких сьогодні в мережі працює кілька десятків, і з кожним роком їх кількість продовжує зростати. МФО є ідеальним вирішенням проблеми кредитування, якщо, наприклад, знадобився швидкий кредит уночі з поганою КВ.

Як оформити кредит онлайн цілодобово на картку?

Кредит онлайн 24/7 можна оформити на сайті будь-якої МФО, яка підтримує таку можливість. Така можливість з'явилася після того, як було розроблено спеціальні алгоритми, закладені в скорингову систему. Подана клієнтом заявка проходить автоматичну перевірку за заздалегідь встановленими критеріями. Якщо заявка відповідає всім вимогам скорингової системи, вона отримує схвалення.

Для того, щоб оформити позику онлайн цілодобово, необхідно пройти реєстрацію у вибраній МФО. Процедура реєстрації практично ідентична у всіх МФО, клієнт повинен запровадити персональну інформацію, підтвердити номер свого мобільного телефону (адресу електронної пошти), після чого потенційний позичальник отримує доступ до свого персонального кабінету на сайті МФО.

Авторизувавшись в особистому кабінеті, гравець повинен завершити заповнення персональної анкети, без чого неможливе оформлення кредиту. Найпростіше це зробити за допомогою системи ID Bank, якщо таку підтримує МФО. Ця система автоматично підтягує всю необхідну персональну інформацію клієнта, якщо він є клієнтом одного з українських банків, підключеного до цієї системи.

Використання ID Bank суттєво прискорює процес реєстрації, а, головне, виключає будь-які помилки. Єдине, що залишається зробити клієнту, перевірити актуальність інформації, та запровадити нові дані, якщо цього вимагає ситуація.

Після того, як процес реєстрації повністю закінчено, позичальнику необхідно в особистому кабінеті прив'язати свою банківську картку, на яку буде зарахування кредитних коштів. В обов'язковому порядку карта має бути оформлена на самого клієнта і бути випущена одним із українських банків.

Тепер нічого не заважає клієнту подати заявку на отримання кредиту, в якій він має вказати розмір кредиту та термін кредитування. Подану заявку буде розглянуто в автоматичному режимі скоринговою системою протягом 15-30 хвилин, після чого на електронну пошту позичальника прийде повідомлення про прийняте рішення. Якщо заявка отримає схвалення (схвалюється близько 90% заявок), клієнту залишається підписати електронний договір, після чого гроші надійдуть на його банківську картку.

Кредит онлайн цілодобово для погашення кредиту

Після того, як клієнт отримав гроші на свою банківську картку, починається відлік дії кредитного договору, до закінчення якого клієнт має повернути борг разом із відсотками. Багато МФО оформляють перший кредит новому клієнту під 0,01%, що є найвигіднішою пропозицією щодо кредитування. Наступні кредити вже будуть оформлені під стандартний відсоток, який у різних МФО коливається у досить великих межах, від 1 до 3% на день.

Дуже важливо повернути взятий у МФО кредит вчасно, щоб уникнути нарахування штрафних санкцій та щоденної пені, які суттєво збільшать суму, яку має повернути клієнт кредитору. Слід враховувати, що електронний кредитний договір, який підписав позичальник, має таку саму юридичну силу, як і стандартний «паперовий». Будь-яке судове рішення, якщо дійде справа, буде винесено на користь кредитора.

Щоб уникнути нарахування великих штрафних санкцій, позичальник повинен мати «план В» на випадок, якщо з тих чи інших причин він не зможе розплатитися вчасно за кредитом. Найбільш простим та ефективним способом уникнути штрафних санкцій за прострочення - оформити кредит в інший МФО, і за рахунок отриманих грошей, погасити першу заборгованість. Такий варіант дасть можливість позичальнику виграти час, приблизно місяць, протягом якого клієнт повинен буде знайти джерела фінансування.

Пролонгація кредиту

Існує й інший спосіб уникнути нарахування штрафних санкцій у разі прострочення платежу – це пролонгація кредитного договору. Пролонгацію підтримують далеко не всі МФО, тому при виборі тієї чи іншої МФО необхідно враховувати цю обставину. Крім цього, необхідно брати до уваги кількість дозволених пролонгацій. Деякі МФО дозволяють продовжувати договір необмежену кількість разів. Головна умова - пролонгація має бути оформлена в період дії існуючого договору при сплаті відсотків.

Але, треба розуміти, що пролонгація – це лише тимчасовий захід, що дозволяє уникнути суворіших санкцій. На час продовження кредитного договору відсотки продовжуватимуть нараховуватися на тіло кредиту, що залишилося. Якщо клієнт взяв велику суму, наприклад, 20 000 грн, при процентній ставці 2% на день, то щодня йому треба буде дарувати МФО 400 грн!!! Таким чином, користування таким кредитом протягом 50 днів призведе до того, що клієнту виплатитиме МФО подвоєну суму – 40 000 грн.

Хто може оформити кредит у МФО?

Чому ж МФО мають таку велику популярність, адже вони встановлюють дуже високі відсотки за кредитом? Відповідь проста - в МФО можна оформити кредит у будь-який час доби, протягом 1 години при першому зверненні, і протягом декількох хвилин при повторних зверненнях одного і того ж клієнта в ту саму МФО. Наприклад, у Глобал Кредит можна отримати кредит протягом 1 хвилини, надіславши SMS-повідомлення оператору.

Другий важливий момент, що грає на користь МФО, – це лояльні умови для оформлення кредиту. Кредит можуть оформити соціально незахищені верстви населення, для цього необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код, мобільний телефон та банківську картку, якщо кредит оформлятиметься в режимі онлайн.

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пожежа в гуртожитку у Луцьку. Що розповіли студенти
Наступна новина Коронавірус на Волині: 682 нових хворих та 7 смертей
Останні новини
Схожі новини