Кримінальне провадження проти екс-начальника Волинської митниці закрили

Кримінальне провадження проти екс-начальника Волинської митниці закрили
Фото - YouTube

Днями кримінальне провадження у справі проти екс-начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького закрили.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив адвокат Артур Мартиросян.

Нагадаємо, 17 серпня 2017 року у Ковелі правоохоронці затримали начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького. Під час обшуку головного митника області вилучили півтисячі доларів США, стільки ж євро та 8 тисяч гривень. Також правоохоронці провели обшук на робочому місці посадовця.

Читати також: Головний митник Волині Віктор Кривіцький розповів, хто замовив його арешт

Як зазначає у дописі Мартиросян, підозру Кривіцькому оголошував особисто прокурор Волинської області Максим Киричук. Він же ініціював незаконне затримання. Однак після відмови судом прокуратурі в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, справу у слідчих Волинської прокуратури відібрали за нефективне розслідування та передали у слідчий відділ прокуратури Рівненської області.

«Майже рік тривало слідство в цьому проваджені, і от сьогодні (4 липня, – Авт.) я отримав постанову про закриття кримінального провадження відносно Кривіцького В.Б. та інших», – повідомляє адвокат.

Наразі захист Віктора Кривіцького сподівається на вибачення від колишнього очільника Волинської прокуратури Максима Киричука за незаконне притягування його до кримінальної відповідальності та затримання.

А поки що Мартиросян готує позови до суду про відшкодування завданої шкоди та заяви про притягнення волинських прокурорів до кримінальної відповідальності за сфабрикування цієї справи. 

Нагадаємо, Віктора Кривіцького призначили заступником голови ДФС. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують відвідати тигреня Трішу: коли можна прийти в зоопарк
Наступна новина Вартість випускного та фестивалі в Луцькому замку: ТОП-3 за 4 липня
Останні новини
Схожі новини