Лучан запрошують відвідати тигреня Трішу: коли можна прийти в зоопарк

Лучан запрошують відвідати тигреня Трішу: коли можна прийти в зоопарк
тигреня Тріша

Всіх охочих лучан запрошують побачити тигреня Трішу на прогулянці.

Про це йдеться на сторінці установи у Facebook.

«На численні прохання наших відвідувачів повідомляємо – погодні умови дозволяють тигричці Тріші трохи порадувати вас своєю присутністю. Отож, щодня об 11:00, 13:30 та 16:00 наші гості матимуть змогу побачити маля на прогулянці. Зважайте, що зміни у цей розклад можуть вносити безліч обставин», – зазначають в повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Вчиться самостійно їсти й пити: розповіли про тигреня з Луцького зоопарку. ВІДЕО

Проте в зоопарку наголошують, що на тигреня можна лише подивитися. «Не гладити, не обнімати, не селфитися з твариною, не брати її в оренду для фотосесій (а це далеко не весь перелік ваших запитань). Просто поспостерігати за малям. Не забувайте, що малеча – хижак з гострими кігтями та зубами й інстинктами мисливця. Тому будьте обачні самі та не наражайте дітей на небезпеку прямого контакту з хай невеличким, але все ж – тигром», – кажуть в установі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькому зоопарку – смугасте поповнення. ФОТО

«Окремо також уточнюємо для відвідувачів, які все ж захочуть обійти ці заборони, – залишаємо за собою право випровадити вас з території зоопарку», – підсумовують в повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Головному архітектору Луцька дали нову посаду
Наступна новина Кримінальне провадження проти екс-начальника Волинської митниці закрили
Останні новини
Схожі новини