Якою буде ваша нова квартира? В «Інвесторі» представили крутий дизайн

Якою буде ваша нова квартира? В «Інвесторі» представили крутий дизайн

Що передусім робить кожен, хто купує квартиру у новобудові? УЯВЛЯЄ, якою вона буде після ремонту. Будівельна компанія «Інвестор» допомагає це зробити: там запропонували оригінальне рішення для оформлення квартири у ЖК «Юпітер»

Нещодавно в «Інвесторі» презентували проект дизайну однокімнатної мансардної квартири площею 60,77 кв. м.

Кімната: дві функціональні зони і багато світла

«Коли ми взялися за дизайн кімнати у цій квартирі, поставили за мету вирішити два завдання: по-перше, створити різні функціональні зони (оскільки квартира – однокімнатна), по-друге, залишити кімнату просторою і світлою» - пояснює директор компанії Андрій Разумовський.  

Відтак, дизайнери компанії запропонували розділити кімнату на дві зони – спальню і вітальню. Спальню розмісили біля вікон, вітальню – з боку дверей. Розділили їх комплексом полиць у стилі loft, які не блокують світло, що падає з вікон.

Відтак в межах одного приміщення площею 22,36 кв. м отримали дві повноцінні функціональні зони – вітальну з диваном, телевізором  і стильними меблями, а також спальну зону з двоспальним ліжком.

Перейдіть сюди, аби дізнатися більше про ЖК «Юпітер». 

Кухня: сніданки на краю безмежжя

Кухня у цій квартирі має досить велику площу - близько 16 кв.м. Її незаперечна перевага – панорамні вікна, які забезпечують хороший доступ природнього світла в інтер’єр.

«Наш дизайнер Дмитро Авраменко знайшов чудове рішення – запропонував барну стійку біля панорамних вікон. Це створить незабутню атмосферу сніданків чи вечерь, кавувань чи чаювань  з чудовим видом з вікна» – коментує дизайн кухні директор «Інвестора» Андрій Разумовський.   

Для того щоб умовно вирівняти внутрішній простір,  несучий елемент кухні приховали системою відкритих поличок, які мають однакову глибину з кухнею. Завдяки цим поличкам вдалося організувати невелику бібліотеку та місце зберігання спиртних напоїв.

Простір кухні дозволяє розмітити досить великий обідній стіл на чотири і більше персони.

«Кольорова гамма – досить стримана.  Елементи природних текстур гармонійно поєднані між собою. Немає активних яскравих плям, все в одному тоні з мінімальними констрастом. Також у цьому проекті активно використане місцеве освітлення над робочою поверхнею кухні, що є повноцінним елементом декору» – пояснює автор проекту, дизайнер Дмитро Авраменко.

Вартість квадратного метра мансардної квартири у «Юпітері» – 12 000 грн/кв. м. 

Якщо Ви хочете купити квартиру в ЖК «Юпітер» або дізнатися більше, зв’яжіться з відділом продаж Будівельної компанії «Інвестор»

Телефон відділу продажів: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: facebook.com/investorlutsk

Instagram: bud.investor

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 20 запитань організаторам «Бандерштату»: «Йдемо за планом Б, бо план А провалився»
Наступна новина В Луцьку просять заборонити маршрутникам їздити «в шортах, тапочках і з оголеним торсом»
Останні новини
Схожі новини