Купити срібну обручку – вдала ідея, бо це стильно і елегантно

Купити срібну обручку – вдала ідея, бо це стильно і елегантно

Більшість ювелірних виробів недаремно позиціонуються як прикраси, бо їх основне завдання прикрашати людину, додавати її образу шику. Але є особливі речі, які ще мають символічне значення. Наприклад обручки – то прикраси, які дарують під час освідчення в кохання (пропозиції руки і серця), на заручинах і звичайно під час весільної церемонії ними обмінюються молодята.

Мануфактури пропонують величезний вибір і постійно поповнюють свій асортимент. І як показує статистика і консультанти УкрЗолото це підтверджують все частіше виникає ідея купити срібну обручку. Тобто вироби зі срібла по популярності вже не поступаються золотим. І це не дивно бо, по-перше, великий асортимент таких моделей, по-друге, їх відрізняє стильний вигляд і актуальний фасон. І нарешті ціни на срібні обручки мега демократичні і взагалі представлені у широкому діапазоні.

Завжди доречні прикраси

Срібло – це не просто коштовний метал, який використовують ювеліри. У цього матеріалу є кілька особливостей, які і роблять вироби з нього популярними. Так срібні обручки вписуються в різні стилі і підходять до різних образів. Крім того, якщо у вас срібна обручка на руці, вам не важно буде складати різні ювелірні ансамблі, бо така прикраса чудово комбінується з іншими шедеврами майстрів ювелірів.

Срібні обручки – то не про банальність. Бо майстри використовують різні покриття та також експериментують з декоративним оформленням.

Щодо покриття, то це може бути:

  • Чорніння (яке зробить схожим ваші обручки на предмети антикваріату). До речі, якщо складний дизайн чи є декор, то саме чорніння здатне підкреслити рельєфність металу і тим самим додати виробу шику;
  • Позолота – якщо вам до вподоби срібло але з теплим відтінком голда, то можна обрати саме цей варіант;
  • Родій. Тут теж багато переваг. Так обручки зі срібла з родієвим покриттям відрізняються особливими холодним але сяючим кольором. Візуально їх можна сплутати білим голдом або навіть платиною.

Крім того срібні обручки з родієвим покриттям більш зносостійкі, бо це саме покриття додає міцності. Залишити подряпини на такій обручці буде складно, а то і неможливо. І нарешті, обручки срібні з родієм – гіпоалергенні, а це значить що носити їх зможуть навіть ті у кого схильна до подразнень шкіра.

Для декоративного оформлення майстри використовують різні елементи, отож купити срібну обручку є можливість як з коштовним камінням, так і з емальованими вставками, чи керамічними елементами. Головне, що всі вироби якісні, не втратять своєї актуальності навіть через багато років.

Отже купити обручку зі срібла – то вдале придбання, яке сміливо можна назвати інвестицією. Консультанти UkrZoloto вам допоможуть розібратися з моделями, бо їх справді дуже багато і без порівняння різних колекцій за допомогою фото і описів просто не обійтися. А рекомендації професійних консультантів стануть у нагоді.

На правах реклами*


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинському Поліссі відбулися зйомки проєкту «Моя Мотокраїна»
Наступна новина Навчання в Польщі та Україні: порівняння та контраст
Останні новини
Схожі новини