Купуєш вікна – економиш тепло та гроші: вигідна пропозиція від «Атлант плюс»

Купуєш вікна – економиш тепло та гроші: вигідна пропозиція від «Атлант плюс»

Волиняни мають чудову можливість придбати енергозберігаючі вікна від компанії «Атлант плюс» та отримати компенсацію за покупку, скориставшись програмою IQ energy від Європейського банку регіонального розвитку.

«Атлант плюс» – виробник металопластикових вікон, дверей, лоджій, балконів, фасадів та офісних перегородок, який використовує комплектуючі високої якості. Понад 10 років товариство постачає на український ринок вікна та двері, виготовлені із високоякісних та екологічних профілів ПВХ та алюмінію.

Завдяки цьому конструкції є різних форм та кольорів, за ними легко доглядати, вони не бояться морозів та вологи. Металопластикові профілі стійкі не тільки до руйнівного впливу зовнішнього середовища, а й до старіння, не підтримують горіння, не нагромаджують вологість та не сприяють розвитку грибків.

 

Помешкання, в яких встановлені такі профілі, зазнають менше тепловтрат та звукового навантаження з вулиць.

Продукція «Атлант плюс» створена відповідно до європейських стандартів та адаптована до погодних умов України, а також українських будівель.

Віконні системи відповідають найвищим вимогам з безпеки і надійності завдяки якісній фурнітурі від німецьких виробників та склопакетів із енергозберігаючого, ударостійкого, тонованого та дзеркального скла.

Перевагами компанії є короткий термін виготовлення, використання новітніх технологій, професійний монтаж, безкоштовна доставка продукції та 5-річна гарантія.

Ще одним беззаперечним плюсом є те, що сертифіковані енергоефективні вікна товариства підлягають участі у програмі IQ energy.

Вікно, яке відповідає програмі, складається із енергоефективного ПВХ-профілю товщиною від 70 мм, а у перерізі має не менше 5 замкнутих повітряних камер та двокамерного склопакету, камери якого заповнені інертним газом і хоча б одне скло має енергоефективне напилення.

Використання енергозберігаючого скла зменшує енерговитрати та суттєво підвищує теплоізоляцію вікон. Взимку таке скло зменшує вихід тепла через вікна і таким чином зменшує витрати на опалення. Натомість влітку кімната буде перегріватись менше, при цьому будуть знижуватись витрати на кондиціонування. Покриття скла зменшує потрапляння ультрафіолетового випромінювання на 25 % та не допускає вигоряння штор на вікнах і драпіровки на меблях.

IQ energy – це фінансовий інструмент, який сприяє покращенню енергоефективності житла в Україні відповідно до європейських стандартів. Програма підтримує низку проектних категорій, серед яких енергоефективні вікна, системи опалювання, теплова ізоляція підлоги, зовнішніх стін та покрівлі, високопродуктивні газові котли, теплові лічильники, теплові насоси тощо.

Будь-яка людина може отримати грант в розмірі до 3 000 євро за одним або кількома проектами, якщо вона хоче збільшити енергоефективність свого житла. Для отримання кредиту нема жодних обмежень за віком, статтю, расовою приналежністю, релігійними переконаннями чи родом занять заявників.

Гранти виплачуються в євро на банківський рахунок позичальника. Для кредитів, отриманих в період з 11 липня 2017 року по 10 вересня 2020 року включно діє єдина грантова ставка в розмірі 35% за умови виконання принаймні однієї проектної категорії.

Програма IQ energy призначена для підтримки проектів, метою яких є підвищення енергоефективності житлових помешкань – одноквартирних будинків (садибних та котеджних будинків) та квартир у багатоквартирних будинках.

Проект реалізується з використанням виключно матеріалів та обладнання, включених до каталогу технологій, куди входять і вікна «Атлант плюс».

Сплачують грантові кошти банки-учасники програми за результатами успішної перевірки проектів інженерами програми. Банки самостійно встановлюють розмір відсоткових ставок за кредитами програми IQ energy, а також розмір будь-яких супутніх платежів, згідно з власною внутрішньою практикою.

Учасниками IQ energy є АТ «Райффайзен Банк Аваль», АТ «ОТП Банк», АТ «УкрСиббанк» та ПАТ «Креді Агріколь Банк».

Більше про програму можна дізнатись за посиланням.


Адреса офісу компанії «Атлант плюс» у Луцьку: просп. Соборності, 1в. 

Телефон: (067) 361-66-30

www: http://atlantplus.com.ua

e-mail: [email protected]

«Атлант плюс» у соцмережах:

instagram.com/atlantpluss

facebook.com/infoatlantplus


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Самоврядців Волині вчили, як бути при грошах. ФОТО
Наступна новина Ковельчанка виграла сертифікат на 1000 гривень від «Паркового кварталу»
Останні новини
Схожі новини