Курс біткоїна може сягнути 50 тисяч доларів вже на цьому тижні

Курс біткоїна може сягнути 50 тисяч доларів вже на цьому тижні
Фото ілюстративне

Курс біткоїна вже до кінця цього тижня може здолати межу в 50 тисяч доларів – повідомляє КУРС України. Однак згодом, - припускає ресурс, - вартість криптовалюти повернеться до позначки в 37-40 тисяч доларів.

Таку динаміку курсу передбачають експерти.

Курс цифрової валюти різко підстрибнув через покупки біткоїнів на суму в 1,5 мільярда доларів компанією Tesla. Крім того, глава корпорації Ілон Маск оголосив, що Tesla буде приймати криптовалюту в якості оплати, однак поки в обмеженому обсязі.

Експерти зазначають, що якщо рішення Маска буде підтримано іншими великими компаніями, то біткоїн може вирости в ціні до 50-ти тисяч доларів до кінця тижня. Однак із послабленням впливу таких заяв вартість криптовалюти може знову знизитись до 33-37 тисяч доларів.

При цьому фахівці попереджають, що покупка біткоїнів пов'язана з великими ризиками. Йдеться про ймовірність локдауна в різних країнах світу, і, як наслідок - паніку і розпродаж активів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якщо будуть великі морози, луцькі школи можуть перейти на дистанційне навчання
Наступна новина Лучанин безплатно підвозить людей на роботу, щоб не мерзли на зупинках
Останні новини
Схожі новини