Кутя у солдатській їдальні: як святкують Різдво луцькі нацгвардійці. ФОТО

Кутя у солдатській їдальні: як святкують Різдво луцькі нацгвардійці. ФОТО

Луцькі нацгвардійці зустріли Різдво у військовій частині. Оркестр виконував колядки, а кухарі приготували 12 пісних страв.

Про святкування розповіли на сторінці військової частини у Фейсбуці.

«У вечір 6 січня, з появою першої зірки на небі, збирається вся родина, щоб разом, за Святою вечерею, зустріти народження Ісуса, Сина Божого. Не стали винятком і гвардійці Луцького батальйону. У цей святковий день для військовослужбовців строкової служби командування частини організувало святкову вечерю. Зі спільної молитви разом з військовим капеланом, отцем Сергієм розпочалася святкова вечеря в солдатській їдальні частини», – йдеться у дописі.

Військовий священик зачитав привітання митрополита Луцького та Волинського Православної церкви України Михаїла, а військовий оркестр виконав традиційні українські колядки: «Добрий вечір, Тобі…», «Нова радість стала», «Славимо Різдво», «Коляд, коляд, колядниця» та інші. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Варфоломій розповів, що і раніше молився за Україну
Наступна новина «Цирк і насмішка», - скандальний настоятель Києво-Печерської Лаври про Томос
Останні новини
Схожі новини