Квартири з просторими терасами – на верхньому поверсі ЖК «Амстердам»

Квартири з просторими терасами – на верхньому поверсі ЖК «Амстердам»

На верхньому поверсі ЖК “Амстердам” (с. Струмівка) – квартири з особливим плануванням та великими відкритими терасами. Таких є десять помешкань площею від 38,69 м2 до 84,75 м2..

У цьому житловому комплексі – нова класифікація квартир, поширена у світі. Вид житла визначають за кількістю спалень, а не за усіма кімнатами. Відповідно, навіть найменша 1-спальна квартира має окремо вітальню та відділену спальню.

Зараз в ЖК «Амстердам» триває акція на квартири із 2 спальнями. Вартість квадратного метра для акційних квартир при умові повної оплати - 18 000 грн. Серед акційних квартир – дві мають відкриті тераси.

Одна із таких акційних квартир має площу 64,83 м2. Тут кухня об’єднана із вітальнею та коридором (31,18 м2), роздільний санвузол та простора тераса, що має вихід із спальні.

Інша акційна квартира має площу 71,71 м2. Кухня також об’єднана із вітальнею на коридором (загалом виходить 32,2 м2), роздільні санвузли, крім того, є відокремлений гардероб. Вихід на відкриту терасу – із спальні.

Також нагадуємо, що купити квартиру в «Амстердамі» можна за допомогою Державної програми «Доступна іпотека 7%». Спеціалісти «Кредобанку» порахували, скільки доведеться платити, придбавши помешкання різною площею в іпотеку на прикладі трьох квартир у цьому житловому комплексі:

  • для квартири з 1 спальнею 45,76 м2 платіж в місяць буде становити 5 250 грн
  • для квартири з 2 спальнями 66,29 м2 – 7 606 грн
  • для квартири з 3 спальнями 86,55 м2 – 9 931 грн

Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

+38 067 543 46 93

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 (3 поверх)

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку дорога, яку ремонтували навесні, знову вкрилася ямами
Наступна новина За минулу добу ще у 1600 українців виявили ковід. Де найбільше
Останні новини
Схожі новини