Лайфхак дня: як вживати фрукти, щоб вони приносили користь організму

Лайфхак дня: як вживати фрукти, щоб вони приносили користь організму

Виявляється, фрукти не здатні приносити користь, якщо їх неправильно вживати. Які помилки варто виправити, щоб фрукти були і смачними, і корисними? – пише Сьогодні

Перший фрукт – грейпфрут. Тут все дуже просто: щоб він не гірчив, потрібно зняти шкірку і розділити плід на часточки. Вся гіркота міститься в білій плівці, тому слід акуратно її видалити. Так грейпфрут принесе вам тільки задоволення.

Щоб хурма була гіркою і терпкою, потрібно обов'язково заморозити її перед вживанням. Коли плід відтане, його смак стане набагато кращим. Терпкість і гіркота зникнуть без сліду.

Апельсини слід обов'язково добре помити, і їсти разом зі шкіркою. Якщо цього не робити, 50% вітамінів підуть геть. Тому нарізайте фрукт разом з шкіркою, щоб максимально наситити організм корисними речовинами.

І ще одне дуже важливе правило: організм людини здатний засвоїти лише один фрукт на добу, не більше. Тому даремно витрачати гроші не варто. Користуйтеся цими порадами, і ви завжди будете здорові.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 12 грудня
Наступна новина З Волині до Польщі у потязі перевозили контрабанду на півтора мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини