Ліки і тонна меблів: волинські митники затримали подружжя контрабандистів. ФОТО

Ліки і тонна меблів: волинські митники затримали подружжя контрабандистів. ФОТО

Волинські митники в Устилузі припинили протиправні наміри українського подружжя ввезти більше тонни товару без сплати митних платежів.

Зокрема, під час переогляду транспортного засобу після його в’їзду «зеленим коридором», у багажному відділенні мікроавтобуса виявлено  1174 кг меблів у розібраному вигляді та більше 45 кг препаратів для стоматології. Їхня вартість нині встановлюється, – повідомили у прес-службі  Волинської митниці ДФС.

За недекларування товарів, зловживання смугою руху для спрощеного митного контролю та дії, спрямовані на переміщення товару поза митним контролем, зловмисники будуть притягнуті до відповідальності.  

Санкція статті 482 Митного Кодексу України визначає її як штраф у розмірі 100 відсотків вартості предметів правопорушення з їх конфіскацією. Конфіскації також підлягає транспортний засіб, який був використаний для протиправного діяння.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, що буде на місці колишньої книгарні в центрі Луцька
Наступна новина Збирають гроші на порятунок волинянина, який постраждав від вибуху котла
Останні новини
Схожі новини